Tuesday, April 5, 2011

T-shirt design for another blogger gath

Actually , memula macam serba salah pulak nak publish design sebab diaorang dah proceed untuk order. Tapi sebab my passion in design kan ,aku macam rasa tak best kalau aku tak joinkan diri dalam agenda ni. Harap takde la kes kecik hati ke ape kan. Its just for fun. Lagipun aku bukan lah pro mana pon. Bagi korang cuci mata. Ikhlas dari aku untuk kawan2 lain. :)

so ini antara design yang aku buat. Firstly aku nak cakap kenapa aku suka tshirt in black, satu sebab baby pakai cepat kotor lebih2 lagi anak aku, sehari 3-4helai baju tukar. Dan satu lagi boleh match dengan semua design.

Okay ini model tak berbayar. T_T


dan ini designnya



-sila right click untuk besarkan image-
Okay, itu saja, sekian terima kasih.
simple je kot.
p/s: hot blogger mom tu di cadangkan oleh puan hannah johary. :D



:)

22 comments:

S.A.L.J.U sha said...

lawa...cumelll

hitam itu menarik

tp group gath mane ye?

xtahu mane group dh.... tp klu de org invite...syok nye..hihihiii...

vote T yg auf pakai...yeyeee

lylieiqmal said...

ya...gile awesome...gile cute..comel...suke sgt...nk cecept la komen kt blog dayu..hahahaha....vote yaya nye design....tp kalau x buat undian...nk yaya nye design juga la...hahahahah

ღnFashyaღ said...

yeah! vote untuk baju yang auf pakai, cantik!

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

yes..
jue pun vote for dis design..
jue nak yang sebijik cam auf pakai...
2 helai bulih tak...??
yg lagi satu nak yg "my mommy blog about me"(oren kaler) tue..
bleyh tak kalo nak order 2 helai nie.. ?? :)

Dayu said...

suka..suka
yaya patut awal2 lagi kuarkan design tau
ok..meh kita ngundi smula
order proceed je
kira tukar design lah (klau ramai nak design yaya)
takde hal kot
mana ada kecik2 hati kan
kita smua kan cool

suka 2nd design
tp sebab nak sarung kat anak2.. suka yg auf pakai

ke mak2 nak pakai sama??

waahhh menarik

Ri@nna said...

yg auf pakai tu comel..!

Fahreen_Fredo™ said...

vote yang auf pakai!! terbaik!

NURUL JAMIAN said...

design no 2

~MaMa AdRiAn FaRiQuE~ said...

suka yg auf pakai gak..
:)

nanonano said...

wahhh kembang kempis rase bile ank pkai baju yg menunjukkn mommynye hot blogger :p

yaya+frdz+auf said...

DESIGN 1 -
ANAK - MY MOMMY IS A HOT BLOGGER MOM
IBU - THIS IS WHAT HOT BLOGGER MOM LOOKS LIKE

DESIGN 2-
ANAK - MY MOMMY BLOG ABOUT ME
IBU - I BLOG ABOUT EVERYTHING

DESIGN 3-
ANAK SAJA -
MY MOMMY IS A HOT BLOGGER MOM

hahaha. sekian.

AnaLyana said...

yg no.3 tu buatla caption untuk mama sekali..hikhik.. cantikk...

afni+hafiz=dani said...

waaa yang auf pakai tu nmpk hott la!!suka!!

sharEna said...

yaya, suke yg hitam+hijau tue =)

yeahh..sempat kuruskan badan sket nie klu buat gath bulan 6 nanti. yahooo!!! =D

antalya said...

sy vote design yg auf pakai tu.sgt cute

LIP (^_^) said...

cumel la all the designs..

m@Ri@ said...

em yaya dgn design mn leh dipisahkan..haha...

Ann said...

Yaya,
kreatifnya. suka design hijau+hitam tu. nak nak nak.

S.A.L.J.U sha said...

ooo...same la ngan promo dayu eh.

konpius memula td..igtkan gath lain...bukan kat genting.

Asue said...

yaya,sue like all d design..rambang mato dh..hehe,..

vote yg Auf pakai...chumell + set design no2..hoho..

abah dan mak haqq said...

kid suka ayat untuk anak pada design 2 tu..
kalau ada bear macam design 3 tu lagi kid suka..
heheheheh.. :)

little miss kechik said...

surela yang auf pakai paling hot.. woots!