Friday, April 15, 2011

Korang memang rock!

 *aku lah tu yg paling over*
Ambil gambar ni sebab tengok ramai nau orang amik gambar camni , so nak test best ke tak. Cumanya, sakit pinggang woooo. haha!


Sahabat yang dah macam keluarga dah. Dah kenal hampir 12tahun. Tapi perangai over tu tak pernah berubah. Kadang kala aku rasa macam korang la tempat aku luahkan gembira, luahkan sengsara. Thanks sebab jadi part of my life. cewah!


Serius sayang korang.




:)

4 comments:

Daleela said...

i luv u bebeh..

m@Ri@ said...

bestnya

Fadilah R. said...

lompat smbil carry anak? hahaha. syabas.

abah dan mak haqq said...

isk,tak sabarlah nak tunggu majlis salah sorang kawan kid..
nak berposing bergedik beramai-ramai macam ni.. :)