Wednesday, February 2, 2011

Bila aku rasa diri aku kerdil


dah lama kot aku tak tulis entry sedih. asyik entry gembira aje. Yelah, kite menulis di blog ni kan umpama kite bercakap2.... jadi dia mmg ade kaitan dengan perasaan. Bila perasaan marah, tulis nya pun marah2.... bila gembira, maka gembira lah cerita nya. 

Semalam,
aku rasa sedikit down. entah, rasa semacam diri aku kerdil sgt. Rasa tak dihargai. Rasa nak balik rumah amik auf dan lepas tu lari sampai thailand. Rasa nak ajak cik mok lari sama. owh, mungkin cik mok tak larat lari, so ajak dia jalan saje. :P


Yelah, aku pun manusia.
Bukan macam patung yg tak sedar keadaan sekeliling.






:)

8 comments:

sharEna said...

sedih, gembira...

itulah manusia..lumrah =)

yg penting jgn terikut ikut sgt dgn perasaan. bahaye...

Hannah Johary said...

Kesiannya.

Kalau nak lagi ke Thailand, I nak ikut! Apa kata kita ke Phuket?

Atau ke Koi Samui?

I can see you smiling already. Hehe.

Ann said...

tabah yaya.


kalau u nak lari ke Thailand i pun nak ikut mcm Hannah. Sbb dah lama nk pergi tp x ada kawan yg berani.


Hihi.


Hopefully u get ur smile back. =D

nur_eimi said...

sabar ye...

macam kenal jer gambo tu...

Husband said...

Husband said:amboi i xlrt lari ye..i naik basikal la

abah dan mak haqq said...

auf..
cepat pujuk bonda tu.. :)

Daleela said...

dear..

i always here for u..Sabar jelah ya... Allah syg awak..

NURUL said...

jgn sedih yaya. adakah sbb bonus yaya? daku pun tak dpt bonus sedih. dan increment pun tak dpt. siap masuk toilet nangis :( tp lepas tu dah cool ok sikit