Wednesday, February 16, 2011

Kalau jiwa kacau



Kita ni kalau stress kat office, keje melambak, kena torcher dengan bos atau senior2 , tengok gambar anak terus jadi cair kan. Boleh senyum sorang-sorang depan PC macam orang gilak.


Lagi2 bila tengok gambar2 cheeky macam ni...



Jom kawan2 balik rumah gomol anak. :D 






:)

11 comments:

Ann said...

eii budak cheeky ni pandai buat memek muka.


jom balik. gomol anak. :p

nanonano said...

ensem tol mamat neh!

sabor2 ade lg 5jam, haha

sharEna said...

cam dah big boy la auf nie..hehe =p

Dayu said...

yaya
gmbar auf yg bawah u dh mcm girl lak tgk dia
ngan bulu mata lentik
aauuwww!!!

~dARlee zURiS~ said...

betul2.anak lah penawar duka lara :)

afni+hafiz=dani said...

ha tau xpe.. ni la naluri seorg ibu.. =)

NURUL said...

anak adalah pengubat hati kita kan gula2 hati no 1

m@Ri@ said...

oh gigi sudah byk..rugi tak dpt jumpa auf..kalau tak nak amik gamba sambil gomol2 budak yg handsome berbulu mata lebat ni..;)

Ri@nna said...

yaya,,jgn lupe ek sabtu ni birthday party Aisy..

misha.w said...

geram la tgk si hensem ni. :)

abah dan mak haqq said...

macam mana bonda kamu tak rindu kat pejabat bila tengok gambar kamu yang cheeky ni :)