Monday, February 14, 2011

Update splash park dari orang yang tak dapat pergi :(

Syiookkk betul tengok gambar korang2 pergi membawa anak ke splash park tu eh. Takpe, mungkin takde rezeki aku nak pergi kot. :)

Ceritanya bermula begini,

Aku kira dah semangat gila woh nak pergi sana. 1st reason sebab disana ada air, dan anak aku suka air. Suka disini membawa maskud suka gila! :B Ok, untuk bukti yang aku gila semangat adalah macam hari tu lah, aku buat satu poster tapi teragak2 nak upload sebab aku tak confirm aku nak pergi. :P

T_T

Dan pada sabtu itu kami telah pulang ke rumah ibu bapa aku kat ulu yam, ada hal kekeluargaan sikit nak disettlekan. Dan dalam pukul 3 mcm tu saudara2 pula datang ke rumah. So aku terus SMS hannahjohary & nuruljamian cakap yang aku tak dapat folo. walau hati meronta2 ingin pergi. cewah! tapi dalam hal begini, family pon harus difikirkan. :)

Saudara pulang dalam pukul 6ptg. Mind dah set up yang nak pergi hari esoknya, ahad. Tapi hal kekeluargaan tetap juga muncul. Sooo.... terpaksa  la cancel kan program2 berjimba. Tatap je lah gambar2 kawan2 upload dengan linangan airmata. cececeh!

Tapi sebab kesian kan Auf. bonda bagi can kat Auf main air. 
bukan kt SPLASH PARK , tapi dekat CARPARK. T_T




:)

14 comments:

lylieiqmal said...

klaka la ya...kt car park pn seronok juga kn auf...tp x de awek la..kalau g splash park blh usha awek cun cm kaisyah n raina...hihihihi..

saye pn x dpt g jeles juga tgk gmbr kt fb..:(

Ann said...

frust smlm bila Hannah bgtaw Yaya x join. tapi tak apa lah make sure next time klu ada rezeki gath lg, kita jumpa ya Auf!!


;)

Fadilah R. said...

hi auf. you punya pool tu sebijik imaan punye. banyaknye yg sameeeee.

S.A.L.J.U sha said...

hihiii..cumell

pandai ponda auf gantikan splash park ngan carpark pool.

klu yaya dtg ahad dpt jumpekan qaish ngan auf.
lain kali gathering mahu bertemu bonda auf n auf la.

~dARlee zURiS~ said...

yaya rajin tol buat poster2 nie ek
nanti wat poster tuk kita g genting tu lak ek ;)

hehee..me pun tak dapat join.
kasi kysha kuak lentang atas katil aje la :P
seronok auf main dalam pool ye.

NURUL said...

ada poster rupanya. tak pe next gath kita jumpa jika ada rezeki ye yaya

abah dan mak haqq said...

kalau haqq berendam dalam besen besar je.. :P

"a'uf melepas la kita nak usya awek2 seksi kan?" kata haqq

Dayu said...

hehehehe
jadik la auf..carpark pun carpark la ye. yaya.. seperti biasa
poster mu akan dirembat
tempek kat sidebar

waahh BGWS takde poster ... huhuhu

sharEna said...

mmg tenanti nanti kemunculan muka yaya & auf. bile tnya nurul, dia kata yaya sms ckp x dpt dtg ade sedara datang.

naurah teros sedih x dpt tunjuk bikini kat auf..kui kui =p

nanonano said...

lg syokkkk..main puas2 sorg ctu, heheh

yaya+frdz+auf said...

lylie: haha. takpe, nnt ade masa leh jumpa lagi awek2 cun semua.

Ann: okey!

fad:haah... sama taste la kite. :)

salju: hehe.... insyaallah next time.

zuris: tgh boring kadang buat poster kt office.

nurul: c you next time! :)

yaya+frdz+auf said...

mak haqq: tula haqq, ai dah beli short baek punyaa tau. hahaha.

dayu: bagi can dia berendam air.

sha: Naurah, next time kite jumpa eh.

nano: Puas sampai taknak naik.

xeea said...

same here :(

neway, poster terbaik wehh!

m@Ri@ said...

kita pn xdpt join n tak dpt gak jumpa awak..sbbnya buta jalan KL..haha