Monday, January 3, 2011

010111 - Alya/alia birthday bash

Gila cepat hannah dah update blog beliau, aku takde time langsung bila mamat Auf asyik nak berkepit aje. huhuhu....


010111- Birthday my BFF eizatul . Pepagi lagi dah call dia kacau2 ... hihi.... lepas tu mandi siap2 kan Auf sebab bonda dah plan nak pergi birthday party baby Alia & alya. Text hannah cakap confirm nak jumpa kat masjid putrajaya sebab tempat tu je yang kiteorang familiar.Hannah siap text cakap nak makan mee rebus daddy dia.... aku pon dalam hati tertelan2 air liur terfikir mee rebus. Haha!

Actually gila gamble nak pegi rumah Ann dengan berbekalkan hanya tahu presint 18 , tapi tak tahu nombor rumah , tingkat berapa..... sekali terfikir nak log in Fb. terus cek pagi sharena , then naseb dia ade tinggalkan number phone , then dia msg number Aan.... fuhhh....memang takdir nak jumpakan kami kan? then kiteorg dapat cari rumah Aan. :)

Betul kate hannah, kami macam pernah berjumpa, Aan sambut dengan mesra, kami berborak sakan macam kawan lama. gelak2.... suap2 anak...kejar2 anak.... hehe. Yess, mamat auf mmg lasak. dia penyekkan nasi impit myiesha, nak cubit pipi birthday girl alia, tepuk dahi anak jue , alif...adoiai.... So bonda agak sibuk meng-kontrol anak bujangnya. hihi.

the cute babies
Alia , Qies , myiesha & A'uf

2 orang budak rambut curly . 
Myiesha punya rambut lebat ...gerammm.


Para bapa semua lepak2 diluar , mungkin diaorang pon enjoy citcat juga kan. :P lagi2 cikmok , sebab dia mmg suka borak and makannn.... hehe. Owh ya , jumpa bloggers jue kat sana , dan baru berkenalan di sana juga. :) so then we all bergambar ramai2 (acara wajib).

Me & A'uf , Hannah & myiesha , Ann & alia , Jue & Alif (pandang sape tu) hihi.

Then kami minta diri untuk ke rumah Nurul di sri kembangan. Tanya2 mett , naseb dia tahu jalan sri kembangan. Gila teror lalu celah2 semua then boleh cari rumah nurul. hahaha. *kagum* . :) we all hanya follow dari belakang.

Sampai sana dah petang sedikit , tapi kami tetap disambut mesra oleh nurul , walaupun nurul penat melayan tetamu dari pagi . Alya pon sedang tidur. penat rasanya dari pagi main2. Siap ada clown. Bonda bawak auf pegi dekat clown , then clown bagi Auf sword n myiesha dapat butterfly. :) This time kami suruh para ayah pegangkan anak2, then kami dapat makan laksaa. hehe. (sebab tadi ayah2 dah makan byk. hehe) dan sambung berborakkkk ....

 the mommies
bonda , mama & mummy

Bila tengok balik semua gambar pose sama je dukung anak. Haha! Then lepas tu kami pon bergerak untuk pulang. 



Seperti myiesha , A'uf pon terus tidur lepas masuk dalam kereta. tak sedar diri sampai ke rumah. haha. Penat betul bersosial hari tu. :) Ape2 pon kami rasa sgt fun that day. 

Mungkin lain kali kite akan buat date lagi...with more blogger's...and more photo. 



:)

10 comments:

lylieiqmal said...

wawawa...beshnye dpt jumpe sume2 kn...dlm hati teringin nk pegi...tp dek kerana kemabukan yg terlampau..pendam je dlm hati dendiam....

sharEna said...

aa..sedihh..jeles...semua bercampur baur....tsk tsk...

hrp besday Naurah bulan depan korang semua dpt dtg. 18/2 hari sabtu. tick dlm kalendar okeh!! =p

Mama Qiestina said...

hihi moke qies pon ada :)

btw, ai dah update bufday bash alia.bole tgk peektures si syomel auf :)

@ MaMa ALyA @ said...

thanks yaya for coming..sampai juga kamu.. ingat hannah saje.. tup tup di belakang meyusul auf yang sangat hense itu.. bak kata mak nurul.. macam anak bosnia.. haha.. auf sangat comei... hehe..:-)

Ann said...

hello Yaya & auf. thanks again for coming. auf memang sgt gorjes. rasa nk dukung tp segan. hehe.

abah dan mak haqq said...

wah wah..
seronoknya berdating ramai-ramai macam ni.. :)

auf kena la tunjuk dia lasak..
sebab keliling dia kan girl..
macho la nanti :P

Hannah Johary said...

Suka entry ini! Sebab ada gambar Myiesha dalam blog Yaya. Selalu Auf je yang monopoli kan. Hahaha. :P

eiza said...

thanks awak for ur birthday called.
auf nmpak besar dikalangan girls tu.. hehehe.. rindu betul kat dia..

m@Ri@ said...

auf penat sgt ye..em nasib baik jauh..klu tak leh join..

Dayu said...

bday naurah lak ye lps ni...harap2 dpt dtg.. nak jumpa kawan2

hah.. 16.1.2011 ni dtg lah
kita gegarkan midvalley
tak pun alamanda
ada pertukaran skit