Tuesday, December 28, 2010

Auf collection

A'uf collection since he was a baby til now....



....and now aku tahu, aku memang suka membeli kasut anak. haha. tak kira la mahal ke murah ke. asal cantik dimata aku dah la.

from left :
1) Umbro baby soccer shoe which i bought @ a bundle shop when i was pregger , see...bundle pon layan ape
2) Baby Gap flip-flops yang aku dok teruja gile asyik nak beli. haha
3) Baby Mexx - from ummi A'uf
4) Baby Gap shoes which is converse look-a-like. :)
5) Bandung mothercare - ape korang ingat bandung takde mothercare kerr... haha! also from ummi
6) Baby fila - keras-nak-mampus-buat-rugi-duit-je-beli
7) Yang ni adik belikan tapi size besarrr
8) Tollyjoy army shoes - which currently asyik pakai sebab selesa. hoho
9) Nike a.k.a adidas celup - beli kat pasar malam mane tah lupa.


so thats all.
just for sharing. :)




p/s: kang anonymous kate berlagak lak kan bagitahu jenama bagai.... hahaha!



:)

7 comments:

chik star said...

COMEL SELIPER BBY GAP TU.
:)

ERK ADE GK KE ANON KACAU?
ISHK.

Marsha~ said...

last2 pakai yg murah je ek sebab selesa... anak sy pakai crocs ciplak je hari2. yg mahal syg nak guna.. hehe

Hannah Johary said...

Aaaaaaa!

Myiesha baru ada 2 shoes. 1 tengah pakai sekarang. Lagi 1 longgar lagi, untuk pakai di kemudian hari.

Auf macam artis lah, kasut 1 wardrobe! Hehehehe.

aLyNnZ said...

alin paling suker baby gap shoes yg look alike converse..sporty..

m@Ri@ said...

aqil ada 3je kasut..mak die kedekut..haha

LIP (^_^) said...

epy yippi belated 2nd anniversary yaya...may ur marriage last forever..amin

Nrfadlh said...

imaan pun ada baby gap flip flop tu. sebijik occay. sep sikit.