Thursday, January 6, 2011

THE BLOGGERS GATHERING!


Untuk entry yang lebih panjang  sila pergi ke link ini HannahJohary



Place: Mid Valley Megamall - in front of Cosmic Bowl, Level 3.
Date: 16th January 2011 - Sunday.
Time: 10am.


Hahaha...tak tahan siap buat poster movie bagai. haha. gila semangat nih... Ni pun nama2 aku main petik je la kan. Sesape takde nama kat poster jangan la kecik hati dengan bonda ye. Hihi.  Kamu2 pon boleh datang, sebab bonda bukan organizernya pon. Hehe. Poster tu saje je poyo bonda buat untuk entry ni je. Hihi.

Ok. Bonda pun just tolong kawan2 promosi.
and insyaAllah bonda akan pergi jika tiada aral melintang.




:)

13 comments:

linziana said...

waaa...kalu tak ada aral melintang nak jumpa hero matsalleh u la yaya..huhuhu.syioknyer!!

Ri@nna said...

i like!

Ann said...

bestnya siap ada poster. and ada nama i. terharu. :P


Insya-Allah, kalau takde halangan akan smpai. tp tak berani janji since am not that familiar wt KL area. :(

sharEna said...

bersemangat waja sungguh kawan aku sorang nih..keh kehh =p

adoi. ade pulak nama den. Insyallah akan di usahakan utk dtg =)

yaya+frdz+auf said...

lin : jom2...

rinn: tengkiu!

Ann&sha : :)

NURUL said...

siap poster tak menahan yuuu. nurul pun konon2 nak buat poster tapi malas melampau2. huhu

tu la hrp2 dpt jumpa auf mcm anak mat salleh tu ye. yuhuuu

m@Ri@ said...

kecik ati nama sy takdak..haha..

lylieiqmal said...

wa..siap ade poster...hihih....insyaalah ya..akn diusahakan....

mun said...

auwww..nama mun pon ader....
insyaallah kalau takde pape nak jugak mun join sbb ak jumpa hero mat salleh...
nasib anak mun laki tau...hahaha...

Hannah Johary said...

Aaaaaaa nak curik poster tampal kat blog I!

Boleh ye, boleh ye, boleh ye? :D

Dayu said...

nak amik!!
nak gayut kat blog
mantap la yaya!!!

terbaik!!!

NURUL said...

rasa nak copy paste poster ni letak kat blog. nak design poster sendiri malas hehe. boleh ye yaya. hehe

yaya+frdz+auf said...

hannah,dayu&nurul : hehe..amik je takpe....silakan. :)