Tuesday, July 6, 2010

Little swimmer's....

hai....
actually auf dan bonda baru balik dari short trip ke kelantan-terengganu.....sending our T'cha (tante sha) back to uitm sambung balik belajar.... so bye2 t'cha....thanks jaga auf selama 2month holiday tu ....jumpa lagi next semester break tau....cecewahh....:D

Bonda yang over excited prepare macam2 nak bawak auf jalan.... sampai 3beg padahal peginya 3 hari saje. huhu....satu beg baju....satu beg float/swimsuit/blaa...bla.... dan satu lagi beg auf food (nestume/spoon/mineral water bagai sume bawak...haha!) poyo...:P...

termasuklah macam2 lain2 preparation macam nak-pergi-mana aje....huhu.....A'uf kan suka mandi2..... so bonda bagitahu atok that kite mesti cari hotel with swimming pool so that boleh bagi A'uf first experience mandi pool....Kan dah lama tunggu nak rasmikan float dia tu....hehe... and , for extra safety in the water...heee.... i got him this  Huggies® Little Swimmers® Swimpants.  




Actually takde la semestinya pakai benda ni kan...but yelah...takut jugak ade little accidents kt pool tu nanti ..... haha. And then kan auf kena sakit kawasaki tu dia punya private part macam terkupas2 kan....so bonda rasa lebih baik bonda pakaikan auf this disposal swim pants takut effect ke kat 'tut dia ...:D And this pampers tak akan menyerap air menyebabkan baby berat didalam air..... steady je weh.... haha.....so mommies... boleh dapatkan dimana2 cold storage berdekatan anda.:D

and don't forget....pakai flip-flops untuk menambah kegantengan anda semasa bersantai ditepian pool. hahaha! cool huh....ade jugak seliper sekecik 8cm. *LOL*


and ape lagii....jom mandi......



amacam kawan2....syok tak tgk auf mandi....hehe.... jom la kite plan g mandi2....kat klcc punya pool pun jadilah.... ehehhehehe......

daaaa.....

13 comments:

lin said...

thats good idea!!!hehehehe.cumelnyer auf di dlm flosting island dia. :)

LIP (^_^) said...

wow best ada payung kat float tu yg best...

Ibu Alia Kaiyisah said...

Ensem boy, comei oke dlm float tu. Yaya, A'uf mkn nestum eh. same la mcm Kaisya. 2-3 hari sy prepare bubur nasi blende utk dia langsung tak lalu. bila bg cerelac lagu gila telan. haihh. :)


A'uf, kiss sikit. Muahh.

anis said...

i wanted to try this! tapi taktau nak beli this or the reusable ones. how izit eh?

Daleela said...

mandi tak ajak eh. auf.. berani dowh die..duf job bonda..

Ri@nna said...

hehe,,comel jer..nk beli gak lah little swimmers tu tuk aisy...

yaya+frdz+auf said...

eh...where all thoose comment's eh....pelik ni!

yaya+frdz+auf said...

anis.... act sebab tak jumpa yg reusable lah i beli this one. hehe. but yg ni pon ok..... steady and cute gak....

mrs tEppEi said...

aik..tunjuk ade byk komen..tp bace ade 2 jer..peliksss

m@Ri@ said...

eh mana pegi komen2 awak..huhu...
sy tunjuk gamba auf mandi ni kat andry die kata nampak auf da besar dr dulu..(suka2x...)..n sy paksa die bw kami bertiga jalan2 mandi pool jugak..huhu..lets see cadangan sy d terima ke tak..mcm tak lepas je..huhuhu..

yaya+frdz+auf said...

saye pon pelik mane pegi sume komen....tp kalau klik kat tajuk tu dia kuar plak sume komen2 tu....

m@Ri@ said...

mcm..yaya..mana beli flip flop tu..cantikla..huhu..

yaya+frdz+auf said...

maria - kat babygap... :P