Thursday, July 22, 2010

Imam Muda

korang pandai mengait?? aku tak pandai... :D

as i blog-walking the whole 'jobless' day.... heee..... searching for what to buy......fesyen2 terkini...cewahhh..... suddenly  terjumpa blog ni..... and....mcm selalu, aku akan sharedengan korang if i think benda ni macam cool atau best la pada pandangan aku. hehehe....

dulu, tahun 80an , my lil bro pon ada juga kopiah macam ni...but dia dikait sendiri oleh my mom yang masa tu sgt pandai kait2 ni...... but now dia kata dia dah lupa cara nak buat kopiah ni when i ask her untuk buat for lil Auf. and now ada juga org yang jual online. well, sekarang semua pon online kannnn...... :)

dah la harga dia berpatutan , just RM15 per kopiah, custome made ikut size kepala anak kita and RM1.00 dari setiap tempahan akan di dermakan ke TAHFIZ IBTISAM,TTDI,Shah Alam.... so sambil membeli dan menderma...... 
 

so let's see Auf's kopiah....


so....  kalau nak tempah pergi ke  LINANUAR ONLINE.   

boleh pilih design dan benang. 



sekian terima kasih













:)

13 comments:

nur_eimi said...

lil auf berzikir...

Ibu Alia Kaiyisah said...

alololo. makin syomel calon imam muda kita ni.

mmg cool la kopiah ni yaya. but, wondering if i pakaikan kat kepala Kaisya, mcm mana rupa dia gaknya. haha.

kak mas said...

tq yaya share kat sini. akak pun tgh pening kepala mana nk cari kopiah dak tecit ni utk raya. bole ler order kat sini ye.. setel problem :)

linziana said...

i dah agak from tajuk entry kompom tok imam auf punye gambo you letak.hehehehe.Anak mat salleh pakai kopiah.tumel!!

mrsDudE said...

thx yaya! saya mmg tgh cari2 kopiah utk nasri for raya.. terus nak order.. eh kena tunggu balik umah dulu la kot nak measure kepala nasri.. weee.. suka!

mrs tEppEi said...

kite pon nk order soh Naurah pakai...kakaka =B

yaya+frdz+auf said...

nur eimi : aah kan...yg last tu mcm berzikir. kekekke...

ibu alia: kalau kaisya pakai mesti nampak mcm boy jugak kot. hehe

kak mas : bestkan...

linziana: teheheeee....

mtrsdude: yeay! sama2 pakai untuk raya jom...

mrs teppei: haha...macamana la kalau naurah pakai ek.;)

nanonano said...

oowhh patotla..
bru2 ni ms nk tempah,
tgk kat contoh2 gmbar dia,
ade kopiah yg ade nama Auf mikhail ni..
trus tringat kat ank awk..
skali mmg betul, hehe :p

mun said...

memang imam muda....comel btol auf nie...

aLyNnZ said...

comelnyer auf ngan kopiah tuu..sejuk jew mata memandang..

nk belikan utk danish tp skrg danish susah skit nk pkai kopiah atau cap..mesti dia bukak..

little miss kechik said...

ewah. siap untuk semayang raya ni. heheh!

Asue said...

comellnye Auf gan kopiah tu...eh nk order tuk aqil la cmni:)mood raye hya tuk bb..haha..thx yaya

m@Ri@ said...

ala comeinya imam muda ni..tunggu kopiah aqil plk ye..:)