Tuesday, July 27, 2010

MPMA dinner

last sabtu..... bonda pergi dinner...MPMA (Malaysia Plastic Manufacturers Association)....haha... well, aku kan keje kilang plastics.... so company hantar kami2 untuk ke dinner makan2 free itu.....mmg dorang wat every year kot....last year pon ade tp bonda tak join sebab bonda preggy dan tak larat.... :P

apa yang merisaukan bonda cuma Auf...sebab...setiap malam auf kan minum susu bonda secara direct...so dia ni macam jam tau....tau2 pukul 7 je dah uk ekkk...uk ekk.... pastu sebut "mamamamamammmm" tehehee....yang bererti dia mahukan boobies! :) so sebab bonda nak pergi dinner ni dari pukul 730 - 1130 mlm...bonda terfikir sejenakk..... macamana auf ye....boleh ke dia tidur....nangis tak dia.... semua nya auf difikiran ku... haha (ayah auf jatuh no.2.... hehe..sorry ayah)....

so bonda redah je la.... pam susu siap2..... makeup laju2...cium2 trs pegi berdesup ke one world hotel , damansara utama..... kat sana mamam tah-ape-makanan-Chinese bagai.... tp dalam hati dok fikir auf.... asyik la bonda meng'sms' ayah yg tgh menjaga auf kat rumah..... hehe.

akhirnya , bonda selamat pegi dan selamat balik. even auf menangis2 teringat2 bonda. :) hee.....




:)

1 comment:

eiza said...

ayah auf pun kena tinggal.. hehe