Tuesday, July 20, 2010

Castello Say Hello

Saturday .....


castello

can u spot me?? :))


after balik dari KPJ , kami bertiga pergi ke sunway pyramid ...nak shopping raya sikit2 untuk auf.... uihhh...cepat betul nampak sgt excited gilers... hehe... well, thiz year kan our first year beraya dengan anak... so bonda prepare brng auf serba lengkap. dgn baju melayunya la...kopiah.... baju...suar sume2 la. huhu..

baju bonda xbeli sgt pon...baju anak dulu yang bonda utama kan.... well.... tah, tak rasa nk beli baju sendiri pon..... cuma buat lah baju kurung pagi raya. itupon kain hadiah dari ibuku.... hehehehe.....

apa2 pon bonda gembira sebab result scan auf success...sebab kami mmg disiplin bab makan2 ubat nih... and jantung auf tak bengkak lagi..... so.... cek after 3month lagi... and berhati2 takut auf demam saja.





thanks korang yang mendoakan.....
and thanks ayah juga mendoakan....
kan doa seorang ibu dan ayah itu penting. :)

10 comments:

nini cokelat celup2 said...

alhamdulillah...fini doakan auf akan bertambah sihat..aminn..

anyway, stailo gila auf..cute!!

nur_eimi said...

alhamdulillah

mrs tEppEi said...

alhamdulillah a'uf sihat. a'uf kan bdk yg kuat...=)

em..Naurah xde pulak kite terfikir nk beli baju kurung. kecit sgt lagi la utk dia. lgpn maybe nenek Johor akan jahitkan. so kite tggu n lihat. nti lps cuti raya leh pakat upload gambo anak dgn baju raya hehe. cam leh buat contest nie..=p

Ibu Alia Kaiyisah said...

Doa bonda dan ayah mmg lebih berkat. Alhamdulillah.

Wah. Everything for A'uf la this yr kan. Tak saba nk tengok dia berjubah + berbaju melayu. Sure bertambah-tambah hensem dak tecit ni. :)

Anonymous said...

muka brutal habis kalu ni....rilex auf..chill chill....

mun said...

alhamdulillah....auf sht jugak akhirnya....comel auf...mcm anak orang putih jer

yaya+frdz+auf said...

thanks all... :)

cuba tgk jari dia tu macam ckp "yo...yo...checkit out..." huhu

nini cokelat celup2 said...

ehehe..aahla..mmg stailo...

aLyNnZ said...

wahh sgt excited..alin nie pun second raya bersama danish pun excited gak..tp blum start mmbeli lagii..syiook nyer raya auf tahun nie..

alhamdulillah auf bertambah sihat..

eiza said...

makin geram lah aunty kat auf. sebab hari tu auf tak sombong.
lepas ni jumpa tak tau la sombong ke tak.. huhu