Thursday, July 8, 2010

A'uf first pre-holiday

Reading hannah entry , make me realize thats everybody need a break.... Especially mommy's2 kat luar sana yang bekerja , balik nak layan kerenah anak.... dan rumahtangga..... even yang tak bekerja...sebok menguruskan anak dan rumahtangga..... siapa kata jaga budak tak penat...... lagi2 yang dah start active..... 

Rutin hari2 yang biasa seperti pergi kerja-pam susu-balik lunch-kerja-pam susu-balik kerja-susu-uruskan anak-susu...ehh...eh...berapa byk susu daa.... hehe... :) , membuatkan kita penat dan separuh bertenaga... cewahhh.... so kan best if we could spend time merelekskan diri..... even its a one day trip....

so , as i update aritu..... kami pergi ke terengganu..... after hantar my sis back to her uitm.... even tho its a short trip...... but i have fun...even auf's have fun.... tengok aje lah dia teruja mengkuak-dada dalam swimming pool itu.... hahaha....... tak padan dengan kecik.... satu pool dia kongker... :P



My Big Eye :P


ayah ajar kuak dada..... hehe

having supper

fuhh...penat edit gambar. hehe.

So, ayah...if u read this entry..... u should reward me sebab menjaga anak u sebaik2 nya..... :) haha....gile direct....*wink* . hahahahahaaaa..... :P



:)

6 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

A'uf,
bulatnya mata dia. bulu mata dia cantik la yaya. :)

bestnya dpt rest n relax relax. need a break too cuma belum ada masa yg sesuai. tsk. tsk.

khemy said...

weh, kenapa anak ko comel bangat????

minatgiler said...

betul.. comel tahap gaban.. hehe

yaya+frdz+auf said...

Alhamdullilah.... :)

m@Ri@ said...

comel..kiss skitt..suka tgk gamba auf yg di balik selimut tu..anyway andry pun dah ckp auf makin tembam...suka1000x..

p/s: bulu mata auf..geramla

cyanamoose said...

cute sgt! mcm nk cubit pp auf. gmbo dlm selimut tu mmg best!