Wednesday, July 14, 2010

Ring Sling - preloved (sold)

SOLD to hezlina


Bonda rasa...bonda nak let go sling hijau bonda....(my first sling) rasa2 ade orang nak tak..... sebabnya..... bonda dah TERRrrrrbeli sling baru....hehehe..... so takkan la nak pakai sekali dua kan..... so nk let go la yang hijau tu...(walau berat hati)...dulu bonda beli sling ni kat online masa tgh preggy kan auf...tak ingat web mana tah...



Nak let-go : Rm40je

Kalau boleh COD lagi bagus...area shah alam.... puchong.... kota damansara je ek....
Kalau nak pos....pon boleh.....

masa umur auf 46 days....

100% cotton
Padded kat shoulder.
condition :9/10 - baru pakai lebih kurang 4-5 bulan....since lepas pantang
colour : stripe hijau-putih-black
ring colour - black




Kalau sesapa rasa nak ...bagitahu lah ye.... sapa2 nak kira macam nak first try untuk baby wearing la if macam takut2 anak tak mau duduk dalam ke boleh la try beli yang bonda punya ni sebab preloved....kot2 anak dah biasa, baru beli yang mahal punya.... :)

Kalau xada, bonda akan simpan je lah...... hehehe.....

sekian terima kasih

email kat : yaya_faridz@yahoo.com ye

7 comments:

mrs tEppEi said...

rase mcm nak, tp habi x bagi beli huhuh

takot lak nk jd isteri derhaka =S

yaya+frdz+auf said...

jgn wak...bahaya durhaka. hehehe

aLyNnZ said...

cantik gaks sweet jew..tp ntah biler lar danish akan ada adik..

ღnFashyaღ said...

nak boleh????

yaya+frdz+auf said...

boleh fashya... email kat email yaya ek. yaya_faridz@yahoo.com

m@Ri@ said...

;)

tunjuk sling yg TERbeli tu..nak tgk awak pakai..:)

yaya+frdz+auf said...

maria : nanti saye ambil gambar ye. huhu....