Monday, March 22, 2010

Ujung minggu....

Bila masuk hari isnin bekerja saje....mood malas tu datang...camne ye nk buat...hehe.... yelah, sabtu-ahad dua hari dah menggomol budak bucuk yg cumel itu.... hehe....

ujung minggu dilalui seperti biasa aje....tiba2 tekak poyo ni terasa nk bekfes mcD.....walaweyy..... tgh perasan mat salleh la ni nk makan pancake + honey...... asyik cekodok pisang....roti telur....cekodok lagi.... roti bun cecah milo....hahahaha.....

so bgn pepagi , siap2 mandi...tp tak mandikan auf...sebab kang melalak plak...haha....so angkut la mamat tu dgn baju2 tido dia tu....hehe.....takpe...anak bonda tetap maintain macho....hahahaha.oh ya, aku sempat get ready panaskan susu ibu utk bekalan....naseb jarak mcD tu dekat aje... bukan aku xnak selak kat sane....nursing cover mmg bwk la kan...tp saja sebab biasa pagi mmg auf minum guna botol.....hehe

sampai2 je , order2 , makan2 gilir2...auf dah mintak susu...on time!

 dengan penuh excited nak minum.
tggu dan sabar.

breakfast time!

then.....

tetapppp tak pueh hati... hahahaha...
alamatnya kena la bergayut'ing' di rumah...
jom balik.
hehehe....

7 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

satu perkara yg buat sy takut nk bwk alia kuar ke shopping mall sbb takut dia melalak. haha. tu psl berkira-kira sungguh if nak kuar jalan.

eh yaya. auf dh tak pakai mittens ke?.

little miss kechik said...

hannah dah tanak dah nursing cover tu.. die selak la.. die tepis naik atas pala wa..cane nak nurse in public ni?? alamat tak kuar umah le mommy.. hehehehe

yaya+frdz+auf said...

ibu alia : hehe.... kadang kala tak pakai dah. sebab tah saya baca yg kadang kala kite kena kasik dia explore dia punya tiny fingers... hehe...tp tgk kuku dia pendek la.


cousin ku cumel : hahaha....hannah ni suka tau tnjk nenen mommy kat org. heee~~ nak kena bedung dia nih. huhu

Ibu Alia Kaiyisah said...

ye ke. sbb sy pun kadang rimas tengok dia pakai mittens 24/7. rasa nak buka je tp takut dia sejuk pulak. mebi sekejap2 ok kot kan?.

mun said...

mun pown malas jugak nk dtg opis td...hehehe.....owh....auf tahu kot bonda nye cuti sbb tue dier nak bergayuting jugak...

aLyNnZ said...

btul tuu penyakit M mmg jahat berjangkit plak tuu...haha..

wahh..bestnyer breakfast kat mcd..
bertuah bdn..x lama lg auf bleh join mamam..

Natasha said...

chumellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll