Thursday, May 26, 2011

A'uf new swimware

Dulu dah ade satu actually. Alah, beli yang murah-murah aje asalkan dia dapat mandi pool kan. Tapi sekarang ade yang best punyaaa. Comel gilak. serius weh. Nak ketawa je aku tengok Auf pakai. comel dan kelakar.

Auntie Nur , sahabat satu office belikan dekat hongkong. Dia beli 3-4 helai je sebab mahal sikit la barang kat sana. Dia la yang kata. Even swimsuit macam ni pun harga dia Rm60 duit malaysia. Dapat la Auf merasa swimware mahal sikit. Walaupun nak pakainya sekali sekala. Tapi naseb Auf jenis badan kecik. So boleh la tahan lama sikit kan.

si jambu.

Yang tak tahan ade sayap kat belakang tu ha. Boleh attach dan boleh buka balik.
hahahaha. Kelakar weh.


Ada lagi sehelai , lilo and stich pon comel gila. tapi besar sikit la . Auf kan slim. Tapi aku try kan jugak lah dekat dia. Saje nak ambil gambar sebelum pulangkan kepada tuannya. Hahaha. Eh, kalau korang nak lilo & stich ni boleh lah beli dengan Auntie Nur tu. Tapi kan, ade sehelai je la.. Yelah, kan dia beli 3-4 helai je kat hongkong haritu. Tapi baby kena badan chubby sikit kot baru lawa. Sebab besar.

eceh..malu-malu pulak nak ambil gambar

seluar dia macam spender gitu. Bukan satu suit sebab tu longgar.

Sekian terima kasih.

:)

8 comments:

Fadilah R. said...

hahaha. comeynya.

tp swimming suit mmg mahai lah. imaan dulu punye kain cotton je itu psl murah. kalau kain jenis mmg utk swimming mmg mahal.

xeea said...

SuperAuf jambu!

misha.w said...

jambu sgt superauf ni! :)

ziha tanak belikan satu jugak ke utk alfiy? msti cheeky! :)

antalya said...

auf yg comel & hensem.pakai apa2 pon nampak cantik di badan

m@Ri@ said...

comel2..

lylieiqmal said...

comel je auf...hikhikk...nasib x de spenda kt luar..ihihhihih

afni+hafiz=dani said...

ololo comey la auf dgr superman tu..sesuai! =)

NURUL JAMIAN said...

comelnya