Monday, May 16, 2011

Jasmine Zara back

Entry terdahulu 

Auf dengan jasmin ni dah macam kembar aku tengok. Yelah, dia anak cousin aku yang lahir selang sehari. Dah lama gila tak jumpa dia sebab diaorang ni duduk dekat muar, so bila balik kampung baru la dapat jumpa kan. Sekali jumpa je dah besar...sekali lagi dah besar lagi. hehe. Dulu, auf sangat keding dan jasmin chubby gila.


korang tengok la tu. peha auf alahai halus gila la. tapi tak kesahlah kan, asalkan dia sehat dan membesar dengan jayanya kemudian hari. gemuk kurus pon anak aku jugak. huuhu


Second time jumpa auf dah gemuk sikit sebab kuat nenen. haha. tapiii.... Jasmin lagi chubby. tinggi plak tu. 

and now, jumpa balik dan masing-masing dah pandai berjalan. pandai berlari. pandai ajak pegi playground. perkembangan semua sama. berat badan dah hampir sama. sampai ada tanya kembar ke. Kembar ape nye kak, sorang keriting sorang rambut lurus. Haha



Mungkin lepas ni jumpa jasmin masa dia dah lagi besar. Cepat betul anak-anak ni besarkan.

8 comments:

xeea said...

Suka nama Jasmin!

Aishah Rahim said...

Halamakkk!! Dah macam pinang di belah dua. Kekekekekeke.

misha.w said...

comel je 2nd cousin 2 org ni..:)

abah dan mak haqq said...

nanti kalau balik raya seronoklah mereka tu..
ada geng yang sebaya nak main bunga api nanti.. :P

m@Ri@ said...

ni ke yg suap auf minum tu?

chik star said...

comel, dh mcm grop hip hop dah ni
hihi geram !

NURUL JAMIAN said...

bestnya nama jasmin

Dayu said...

cool lah gmbr budak berdua yg last tu