Wednesday, May 18, 2011

it's technology bebeh!

Budak memang addicted to phone. Suka sangat nak main phone. lepas tu geram baling pulak. Auf pon sama. suka main phone lagi-lagi dia tahu yang dalam phone tu ade cerita kegemaran dia pocoyo. celik je mata nak tengok pocoyo. haha.

Dulu ayah dia boleh lah lock phone tak kasi dia main. sekarang dia pandai dah 'unlock' sendiri. dan tetiba akan call sesape tah dalam list tu ikut suka hati dia. Dan , dia boleh bezakan unlock handphone ayah dia dengan unlock handphone aku macamana. sabo je lah.

Kanak-kanak sekarang cepat dewasa.

video

8 comments:

afni+hafiz=dani said...

wah ada style la auf nak unlock fon bonda die..hehe

wardah said...

budak2 sekarang ni lebih kepada gadget. dah tahu dah hp tu apa, ipad lagi. haha pandai Auf.

m@Ri@ said...

betul tu yaya..aqil pn sama..pandai pulak call dan resize gamba..(dgn gaya tiru kita buat..)aishh budak2 skrg..

Ri@nna said...

yaya...samalah ngn aisy tuh..sumer game dlm phone papa dia sumer dia dh hafal. x yah ajar dh. dia tau mn nk back, play, lock unlock...hissshhh..bijak sungguh budak skang. dia just tgk jer kita wat n dia dh boleh wat sndiri..x yah diajar.

LIP (^_^) said...

Hahaha..pandai auf..!!

nanonano said...

ehehe budak2 skrg cpt blajar kan?
mika ske antar meses,
no sape yg dlm list tu ter atas skali
dia la slalu dpt meses2 kosong dr mika, hehe
last2 na tukar no babah dia duk 1st
so klu babah dia dpt msg kosong tu fhm2 ler :p

IbuHany said...

hehehee.. pandai auf yer... Faqihah pon cegitu gak... adeh la...

abah dan mak haqq said...

lepas ni auf dah boleh fight dengan ayah main PS.. :P