Tuesday, August 10, 2010

Tahniah Pak Dik....

Tahniah kepada cousin bonda , pakcik auf (pak dik) yang telah bertunang pada hari ahad lepas..... cepat2 la langsung jangan tunggu lama2.... teheheee...... thanks jugak jemput kami sekeluarga menjadi tukang hantar/rombongan meminang walaupun aku hanya sebagai photographer cabuk. hahaha.

suka time pengantin lelaki 'eh..pengantin ke?' masuk ke dalam dewan diiringi dengan lagu romantik sape tah nyanyi secara live. kat depan dia ade 2 budak kecik bawak cincin.... satu cincin tunang...satu cincin risik.... so sweet...... best2!

apa2 pon syabas la sebab mengatur majlis yang macam sweet2 romantik gitu... haha... cuma bab cakap2 pantun2 tu yang aku lemah sikit laaa.... hahahhaha....

gambar sekitar majlis... (klik untuk lihat besar) :P




Si A'uf pulak sebok nak berkawan dengan girl meja sebelah.... hamboi2 auf...pandai ye... and then duduk dah 2jam haruslah meraung..... hahahaha....bonda ape lagi.... berlari2 lah kami dua beranak ke luar untuk cari guest room. teheee....

Naseb la pihak hotel memahami keperluan ibu2 yang anaknya meraung2 nak tido... ahhahaha.....
time kasih ye. Bantuan anda amat dihargai. :)



:)

6 comments:

NURUL said...

meriah majlis tunang :)

yaya+frdz+auf said...

nurul : aah...orang zaman skarang kot. huhu... kalau yaya takde la nk bazir2 camni. hihi.

nur_eimi said...

aduhhh..meriah mcm majlis kawen...

m@Ri@ said...

wah meriah ye..mcm majlis kawin..em auf dah tumbuh rambut..:)

eiza said...
This comment has been removed by the author.
little miss kechik said...

mak ai chem.. ni kawen ke tunang??? tidak boleh diterimaa.. gile hebat orang endau tunang.. hahahah! besor dah chem.. dah nak kawen.. heheh! beb.. you should so upload pics of you guys masa kecik (sebab konfiden gambo aku takde. so leh ko upload hahahah)