Wednesday, August 25, 2010

Happy 8 month birthday auf

Sekejap je masa berlalu...
A'uf dah 8month dah.... dah chubby sikit...
happy birthday sayang bonda. :)


1)still xde gigi ...:) (takoottt kena bite) huhu
2)still suka mandi..... mandi kat sink pon jadi lah asalkan ade air mengalir. :P
3)baru pandai merangkak beberapa tapak ke depan. tp lebih kepada 'rambo style' haha. laju je dah sampai dapur.
4)tak suka toys sgt. tp suka tayar stroller,slipper rumah,dvd player , cawan kaca.... aduhai...
5)suka solid perisa sayur.
6)pandai geleng kepala. tepuk amai2. buat2 batuk kalau nak attention. jerit kalau geram dan baling barang. :P


Gambar terbaru last saturday , rambut dah tumbuh sikit2 tapi lambat jugak.

:)

8 comments:

tEppEi@sharEna said...

auf dah bertambah beshar lagi. tahniah!! jd bdk yg baek yer shayang =) jgn sakit2. ikot ckp bonda oke!

naurah gg pn xde tanda nk tumbuh lagi. rambut lagilahh.....segan sungguh...huk huk =p

NURUL said...

auf dgn raina beza sebulan jer. raina 9 bulan. rambut auf mcm perang je mcm anak mat salleh la yaya comel jer

Hannah Johary said...

Nombor 6 sama dengan Myiesh.

Hehe.

Ibu Alia Kaiyisah said...

hihi. masih dlm group Kaicah la ni ye. rambut still cacak2 lagi. :p

Happy 8mth Birthday A'uf.

mun said...

semakin gebu auf nie..geram saya tengok...yang no.6 tue sama ngn mirza

Ri@nna said...

happy 8th month Auf...x per Auf.tayar stroller tu besh,sdp klu gigit gigit heheh...pas ni try bnd lain lak yer...pas ni g cr kuali or sudip bonda yerr...
Aisy Alia Auf sama lah rambut kureng.heheh...

m@Ri@ said...

happy 8 months..aqil br tumbuh sebatang gigi..sakit yaya kena gigit..huhu..aqil pn tak mau toys dah..dok berminat dgn hp la,remote lah,wire,cawan kaca..pendek kata yg bukan utk die lah yg die suka main..aqil pn suka rambo style..skrg dah pandai panjat2..auf dah panjat?

abah dan mak haqq said...

happy 8th month auf :)