Friday, June 25, 2010

when the fun begins......

dah lama tak bawak auf bersiar2.....rutin hari2 pergi kerja...balik kerja...pergi kerja.... balik kerja.... hehe.... biasalah...kami duduk rumah atas rumah org...susah sikit nak show off anak kat taman....wakakakaka....(gelak jahat)... so sebab arini nak besday auf 6 bulan....bonda bawak la auf jenjalan..tapi kat playground taman je la..... sambil2 show off and photo shot...... teheee... :D


budak tak pernah pegang rumput....siannn....

happynya...

pict ni nampak macam auf takde leher kan....teheee...




lain kali bonda bawak auf jalan lagi k! love u.



p/s: Kak ateh.... also need that lense laaaa......hahaha....(gelak terpengaruh)

:)


9 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

alolo comeinya dia kat bumboo seat tuh. Yaya, A'uf dah leh duduk sdri ke or still support belakang dia?. Bestnya.

Happy 6 mth birthday A'uf!.

yaya+frdz+auf said...

ibu alia : kena support kalau kt lantai... kalau lepaskan kejap bole la. heehee

E K A said...

cutenya baby...cam ank omputih

NURUL said...

yaya auf nie comel mcm anak kwn nurul si wawa tu mcm anak mat salleh :) muka mcm omputih :)

little miss kechik said...

1. woo bumbo in the garden?? why didn't i think of that??! will take hannah out this weekend.. and take her purple bumbo along.

2. beli laaaaa.. jangan tak belii.. hebat woo... it is for auf you know..ngehngehngeh (gelak penuh raconnnnn)!

3. bile auf & hannah nak berbumbo berdua neh??? u need extra racun? i can get my abah to call your abah.. ahhaha!

lylieiqmal said...

comel....auf.....da pegang rumput...adus....alya x rase lg la.....muke auf makin bulat la ya....comel sgt....

eiza said...

love u auf!

it's a baby thing said...

hi check us out at bbnthings.blogspot.com

m@Ri@ said...

wah dah pegang rumput..aqil belum lg rsnya..asyik pegang simen je..huhu