Thursday, June 24, 2010

Father's day out

lama dah tak update blog..... semenjak dua menjak ni agak busy juga lah di office dan dirumah....banyak hal perlu disettlekan..... dengan auf yang kena pergi check every 2 weeks...ambil darah...blaa...blaaa..... hehehe.... same routine.... :D

owh....last saturday..... kami dan FIL keluar makan2 di puchong area..... dah lama tak keluar makan luar beramai2 sekali sekala berkumpul2..... dengan family aku pon lagiii lama gila tak kumpul semua ada sebab adik lelaki kerja shift yang memang sangat jarang untuk berkumpul.....

owh....auf sudah pandai duduk....hehe....tapi dengan bantuan lah.....

kami sama2 check out menu's.....hurm...nak makan apa yer....


"bonda want this..... ok tak auf??" hehehe...

everybody enjoy food masing2......

and finally
*

*

*

*


*

encik happy sebab dapat boobies...
mengamuk2 nak tido kat situ jugak.... adoiaii.....
:)




3 comments:

mrsDudE said...

hensem sgt auf ni! tembam lak tu! geram betol! eeeee..!!

LIP (^_^) said...

comel!!

Ibu Alia Kaiyisah said...

elo handsome boy,

dah pandai duduk eh. bestnya. tak lama lg nk makan solid dah dia. tak sbr nk jenguk resepi bonda A'uf ni. :D