Tuesday, January 26, 2010

Eh, boleh kuar lak... hehe

After about 31 days aku duduk dirumah.... sambil buat muka kesian merayu2 pada ibu nak keluar ke pekan depan...hehe...akhirnya ibu benarkan aku keluar. well, dia kata biasa la pantang budak muda sekarang ni camni la...baru sebulan duduk rumah dah panas punggung-buat muka seposen nak kuar jalan... hee~~

disebabkan aku duduk uluyam, so there's no shopping complex kt sini...haha...kata atas bukit mane la ade mende....tmpt paling happening kt sini pon mybe bandar rawang... hahaha.

As my antie dtg singgah... ibu pon ajak la aku ke rawang. dorang nk ke kedai kek , nk beli brng buat kek.... aku yg xcited dari awal dah get ready....siap pakai baju nursing glamor la konon, dgn sock jari-jari (supaya senang nk sarung slippers) dan siap2 kan auf.... sebab kat rumah hnya ada ibu, aku n antie... aku la kena drive sebab ibu n antie xpandai bwk kereta tu..... naseb la si kecik tu xmeragam. diam je dlm pelukan mak tok nya. hehehe....

so fun dpt kuar umah even aku hnya jadi driver hantar dorang ke sana dan duduk dalam kereta xkeluar2.... i have fun!

tu siap nursing cover nak bf si auf.
(auf ade kat dalam karung itu...hehe)
.
.
.
.
.

after that...

zzzZZZzZZzZZzZZzzzz....





7 comments:

EIZAN said...

ish ish ish ko ni tak reti nk sabo dah ker??? nanti dah abih pantang kuar la mane nk pergi pon... kesian Auf tu kecik lagi..

yayafrdz said...

eizan : aku tolong drive je la.... huhuhu....

Hannah Johary said...

Yo! Mikail & bondanya sama-sama rock la!

Sama kita. Duduk dalam kereta pun jadi. Heheh..~

Dayu said...

agak2nya mak kita bagi tak nanti erk nak kuar2
rasanya jgn harap lahkot
kalau dok ngan MIL lagi lah..
dok dlm umah je lah 44 hari tu

m@Ri@ said...

maria da byk kali kuar..haha..mmg pantang koboi sy ni..sy pn ingat nak beli nursing coverlah..susah bila kuar jenjalan nk bf aqil..

aLyNnZ said...

yaya beli nursing cover tuh kt mana?

yayafrdz said...

hannah: nmpk sgt bonda auf kaki jalan, hahahaha....

dayu: sebab duduk dgn mak la longar sikit...huhuhu...

maria: beli la...beli...*hasut ni* hahahaha...

alynz: beli kat sini...
http://chomelnursingcover.com/store/

hehe....rm25.