Thursday, January 28, 2010

Cloth Diaper....

rasanya cloth diaper (CD) dah jadik trend sekarang lebih2 lagi dikalangan ibu2 muda belia (ehemm...ehemm) zaman sekarang ni. Selain utk menjimatkan, ia juga sgt cute dgn mcm2 motif.... actually CD ni konsep dia sama dgn lampin zaman dulu2 yg kena lipat2 penjuru tu....cuma dia dah dimoden kan....

Aku bukan so into dgn CD ni...cuma lebih kepada gatal-tgn-nak-on9-shopping dan juga sekadar nk tgk keberkesanan menda alah ni...huhu....


Gaya seksi Auf dengan CD from babyland

5 comments:

Aishah Rahim said...

yaya nak tanya. CD tum kalau dah pakai, buang ke? atau kita basuh boleh pakai balik?

yayafrdz said...

Hye Aishah....dia kan ade 2 lapis...luar n dalam... kite basuh balik n jemur pastu leh pakai balik... thts why jimat. mcm pakai lampin....saiz leh adjust2... pakai smp lunyai. hehe.

Aishah Rahim said...

okeh. kalau baby kencing atau buang yang besar, belah luar tu kena tak?

ya Allah, banyaknya tanya aku ni.

yayafrdz said...

haha...kena....kena basuh keseluruhan benda tu... yg dlm tugas dia utk serap air kencing...

m@Ri@ said...

nk tambah skit..yg insert (dlm) tu leh tukar yg baru klu dah uzur sgt..harga die murah berbanding sarung die tu..;)

p/s:maria tak beli lg cd ni..mcm nk beli..tgk mcmn nnt,,;)