Sunday, January 24, 2010

A'uf Mikail first boxer...

Mase aku tgh preggy....i do a lot of shopping....yelah...kitekan first timer nk dapat baby so byk sgt stuff yang kena beli.... and i addict of buying rompers....entah..nampak ia sgt cute dan ranggi... hehehe...

but then A'uf keluar sgt cute dgn jisim badan hanya 2.6kg (tp badan dan kaki yg panjang) and all those rompers yang 3month above he cannot wear... boleh tu boleh but gelebeh la sikit.... hehe.... nenek dia kata macam baju pinjam. heee~~

Sebagai anak bujang yang cool...cewahh.... Ibu a'uf telah membelikan dia a super tiny boxer yang muat2 dipakainya...

taraaaa.....

pls ignore dunlop pillow bawah tu ek... hehe.

cute...haha....sesuai dipakai ketika panas2....heee~~

8 comments:

Khemy said...

yaya tu macam boxer gap yang aku nampak ari tu jer...

neway, congrats for the newborn. hensemnya a'uf.

EIZAN said...

Yaya..comey nye..cute sesangat.. ermm geram pulak aku tengok dia tido pesen meniarap camtu..

yayafrdz said...

khemy : hahaha...yes, gap boxer. cute wei... thanks.

eizan : ade dunlop pillow tu lagiiii sedap dia tido...huhu

Asue said...

comeiiinyee..cute sgt Auf wit red boxer iteww...dunlop pillow tu yg mahaii bwt Auf tdo gan nyenyakknye.

Hannah Johary said...

I'm in love with the boxer! Huhuhu..~

Girls boleh pakai boxer tak? ;P

yayafrdz said...

Asue : dunlop pillow tu ayah dia je ada... hahaha....

hannah : boleh2... cari yg bunga2..cool owh... huhuhu... yg ni pon ok, dino ...unisex. hee

aLyNnZ said...

ish2 nyenyak nyer a'uf tidok kt dunlop pillow tuhh..sama2 membesar bagai juara haha..

yayafrdz said...

alynz : huhuhu...syhhh...nnt ayah dia dgr....hee