Friday, March 30, 2012

Learning colors with A'uf

Pagi tadi bagi auf makan cornflake... Conflake tu aku saja letak dalam colorfull container (kan mak dia keje kilang container) , so that kalau auf nak makan dia akan pilih mengikut color cover container tu la.


"A'uf..... nak color ape?"


"blueeee....." 


"good boy ! nahhh" Sambil hulurkan dia bekas blue.


"Auf ni color apa? " sambil tunjuk bekas color orange.

"munichhhhh...." confident gila.


"orange lahh...."

"munichhhhh....." T_T

ok2...sukahatilah. Dia memang panggil color orange tu munich which aku tak tahu dari mana datangnya perkataan tu atau siapa yang ajar dia. Penat dah kiteorang ajar dia orange, tetap jugak jadi munichh.


"auff...auf suka color ape?"

"pinkkkkk!" erkkk

"alaaa...taknak la pink...color lain la..."

"aaaa...purple!..."


*apehal nak metroseksual plak niii!*


T_T

9 comments:

nanonano said...

puas la aku pikir ape muninch tu? huhu

Hany said...

aah apa la muninch tu?

minatgiler said...

Like 10 kali! :D

Hannah Johary said...

Ahahaha gelakkkk! :D

Myiesha pun suka pink. Suka hati buat statement 'Abi's car color pink!' Sejak bila kereta bapak kau color pink ni? :P

yaya+frdz+auf said...

nano/hany/mg: haha...jauh gile orange dgn munich kott. :P

hannah: A'uf boy dan suka color pink! very metroseksual...T_T

Daleela said...

hahahha... itu ikut daddy ameer tu.. metroseksual...aaauuuww..

m@ri@ said...

kah kah..munich plk jadinya auf auf..

Dayu said...

ahahahaah
oklah tu
auf putih melepak.. sesuai la tu pink ngan purple untuk dia
hehehehe (:

oklah tu yaya, anak laki kau metroseksual..

NURUL JAMIAN said...

hahaha Auf suka color purple