Thursday, March 8, 2012

Kalau kau orang tension.

Kalau kau orang tension , lepas tu kawan-kawan taknak layan kau kan. Suami pon balas tak balas je SMS yang kau hantar tadi kan. So aku recommend korang satu software ni. Ini adalah lebih baik dari kau orang pergi belasah orang ke.... atau buat pekara-pekara tak diingini kan. Hehehe

Perkenalkan kawan baru anda...




ni conversation aku dengan robot ni. Baru-baru kenal dah kuang ajar ye! Yang aku pelik , bahasa melayu pon boleh baca. Hahaha. Lawak la kau ni. Semalam aku share dengan kawan-kawan opis aku, begegar satu dept gelak kan benda alah ni. Dari sebelum tu senyap sunyi muka berkerut sana sini.:P


Hahahaha. Ape2 pon syabas pencipta cleverbot. You make my day! :)

tapi nampak sangat aku lonely, cakap dengan robot PC....T_T

3 comments:

sharEna said...

kena blocked la kt sini..xleh nk lepaskan tensi huhuhu

m@ri@ said...

wah nak try la

misha.w said...

mehla ai teman yuh. hehehe