Thursday, April 19, 2012

Kalau rambut lurus

Ayah auf selalu berangan , kalau tiba-tiba rambut anak bujang dia tu jadi lurus satu hari nanti. Penat juga nak yakinkan dia, sikeriting tetap akan jadi keriting awan nano bila dia dah bujang kelak. Ayah auf tak dapat terima hakikat, menegaskan pengurusan rambut keriting adalah susah kerana dia sendiri mengalaminya. :)

Lepas mandikan auf haritu, aku terfikir...macamana agaknya kalau auf berambut straight gila , lembut macam anak cina. Sure muka dia berubah kan. Cepat-cepat aku sikat rambut dia lurus , dan capai kamera dan halakan pada dia. Naseb mood dia baik.

OK...nampak lebih 'jendul'

nanti nak try edit jadi sesuatu...


hehehe


6 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

aaaaa..aci tak nak cakap. Auf nampak jumbulah!hihiii..

sharEna said...

tetap hemsem aper auf...like like

Dayu said...

kerinting auf cun la
lain dr yg lain
dia nyer gulungan adalah sgt unik
org lain xde
tp auf rambut lurus pun comel gak

Maria Rajab said...

bulu mata mu tetap menawan hati ku..geram tgk auf ni..putih..

Asue said...

comellnye Auf rambut lurus...tp aunty suke tgk Auf rambut keriting la..apepun Auf tetap hensem boy..yey~

:)

Hafifee Omar said...

Salam

Saya ada produk mengatasi keguguran rambut yang terbaik kerana

1. Produk keluaran tempatan berasaskan herba (tanpa bau herba)
2. Diiktiraf HALAL dan duanugerahkan sijil Good Manufacturing Product (GMP)
3. Mempunyai pusat rawatan sendiri di Puchong Utama (sebarang masalah boleh merujuk terus dengan kami)
4. Harga rawatan dan produk yang sangat munasabah (bawah RM1000 untuk keseluruhan 10 sesi)
5. Kami hantar terus ke rumah anda (pos)
6. Testimonial pengguna yang berjaya
7. Hadiah misteri (sila nyatakan anda mendapat info ini dari blog ini)

Fifee
0177020178
whatsapp 0167450303