Wednesday, March 28, 2012

Kadang kala rasa rindu

Rasa rindu nak baby. Hahahahhahaha......




Sekejap je auf dah 2tahun lebih. Kejap je dah pakai pampers size L sebab dia tinggi nanti pampers tak sampai kat pinggang. Hehe. Kejap je semua baju dah hanging. T_T dah le pandai memilih nak pakai baju ape.

"Auf...pakai baju ni yeh...ensemmm tau"
" ishhh...not best " (mana dia belajar perkataan 'not best' ni)
"alahh..best lah...cantik pulak tu"
"notttt besttt....car bestt" T_T 

*pening*


Toddler bonda kat rumah tu selalu je anggap diri dia baby. Kalau bonda tengah duduk-duduk , nanti dia akan baring sendiri atas peha , lepas tu cakap

" aufff babyy....auf babyyy lahh"

Hahaha. Manja tau! perasan pulak tu. :P

tapi comel je perangai camtu! 

lepas tu tumpahkan milo atas lantai dan baring pulak atas milo tu sambil buat aksi seperti berenang...itu tidak comel sama sekali!! T_T

4 comments:

nanonano said...

hahaha asek nk baju car je eh auf, masak lah cmtu :p

aku pggil mika adik, so x terase sgt dia membesar :p

Asue said...

how time flies kan yaya...rindu kan nak bau baby lagi...hahahha..pe lagi yaya dh boleh produce adik for Auf..:)

hahhaa..comellnye Auf gitu..minat car habes nih..

m@ri@ said...

sila kasi auf adik yaya..haha..pandai memilih ye auf..ni mesti ikut bonda ni..aqil okay je semua baju okay..auf pakai size L lg?aqil dah pakai XL ni..huwaa..pengsan..haha

misha.w said...

hahahahaha. aksi berenang tu mmg tak tahan! :P

eh, raisya pon size L. camno tu?huhu