Wednesday, March 23, 2011

Bulu mata palsu!


Gambar ni aku captured petang semalam lepas balik kerja, masa tu Auf tido. Seriously aku cam takut plak tengok bulu mata anak aku makin hari macam makin panjang jerk. Haha! CIkmok cakap, mana ada. Nampak macam normal je. :)

Ok2... gambar diatas tu ada la aku edit sesikit. tapi janji, memang bulu mata dia panjang weh. Aku tak pasti dia ikut gen sape. Sebab aku dan suami bulu mata sedang2 aje.

 Ini lah dinamakan anugerah Tuhan kan. 


Alhamdullilah.


:)

16 comments:

sharEna said...

panjang & lentik. i like =)

yup2. x semestinya anak tu ciri2 dia semua ikot parents. ada yg mmg exclusively hak dia saje =)

Ayah A'uf said...

Bonda shoot guna lens br..npk sharp plk..huhu

Hannah Johary said...

Ada gen tok nenek moyang belah atas-atas sana kot?

Ke memang takde langsung. :D

xeea said...

Tp mmg ada petua nak bagi anak bulu mata lebat, kan? Guna daun bunga raya ke ape ntah.

NURUL JAMIAN said...

cantiklah yaya ok tu. anugerah Allah kan?

agaknya masa yaya pregnant kan Auf ada suka tgk org yg mata dia cantik2 bulu mata yang cantik kot

S.A.L.J.U sha said...

yaya...

bulu mata idaman ramai kat auf ni.
susah mahu jumpe...

bak kata klu kat lelaki ensem

kat gegirl cantik menawan...

mesti masa preggy yaya de minat seseorg berbulu mata cantik camni kot..a

abah dan mak haqq said...

wah...
haqq kalah dengan auf la..
huhuhuhu.. :P

m@Ri@ said...

ada kot belah moyang cik mok..hehe..ke adik beradik yaya/cik mok?mcm adik maria pn bulu mata die mcm auf..dah la lelaki..klu perempuan tak yah pakai mascara dah..hehe..

Dayu said...

alah cantik pe yaya
suka tgk mata auf
tu aset tu...

afni+hafiz=dani said...

itu yg buat kan auf bertambah hot..hehe

Sidratul Muntaha said...

samalah dgn dak setot n ara.
mak bpk dia ni benih bulu mata kontot.jarang2.
tup tup kuar anak bulu mata lebat.
ape kes?@
hiihh

fiqkbe said...

kalah bulu mata palsu!! =D

Fadilah R. said...

auf ni jambu betul. bulu mata imaan xdelah lentik mcm auf tp still lebih panjang dan lebih lentik dr abi dan ibunya. ikut same xtau kami keturunan cina mata sepet xde bulu mata.

OneSimpleMother said...

kalah rozita che wan ni.. hihihi

LIP (^_^) said...

encem la ammar ur cousin's son tu..auf pun comeyy comeyyy...u try ukur la yaya tgk ada perubahan x bulu mata auf..tp comey la bulu mata dia ..

yaya+frdz+auf said...

sha : aah...hak dia saje. :)

ayah: perghh...nak belanja yg lagi baru ke? hahaha

hannah: tak tau la u, sebab gmbr dolu2 xde yg close up gini.

xeea: yea? kalau sapu lagi lebat lah eh.

nurul: tak perasan, tapi mungkin la kot.

sha: kite tak pasti plak. tp tmpt kerja kite byk org asing T_T

mak haqq:haqq pon panjang kan..

maria:tak tahu la wak. :)

dayu: :)

afni: hahaha...

sidratul: yeke? tulah..baja apa pon taktahu la.

fiqkbe: macam palsu pon!

fad: lentik cam fomfuan plak.

OneSimpleMother: haha... sama panjang dgn rozita

LIP: ammar mmg encem, nnt ai try ukur. haha