Thursday, March 10, 2011

A'uf - studio photoshoot


Dulu , uncle arm&uncle ikhsan yang shoot gambar ini



Dan sekarang setelah model dia dah keluar dari perut. Dia dah lebih femes dari bondanya.


Nampak tak punya la bersiap sedia berdiri kat sana tu ha. Ada ciri-ciri dah ni. Tapiiii..... model ni lasak sangat la pulok. sampai berpeloh2 la photographer tu. hahaha. apa2 pun sedikit sebanyak ada juga gambar2 yang menarik dalam banyak2 yang tak ready tu. Hehe.


Nampak mudah bukan? mengambil gambar budak lasak adalah sangat susah ok. ! 


Hasilnya




enjoy the picture. 

:)

16 comments:

nanonano said...

taruk ah byk2 lg,
xpuas tgk, hehe

Ann said...

x cukup 2 yaya. nk lagi!!!

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Auf sgt encem.. sjibik muka bondanya.. :)

lylieiqmal said...

sikit sgt la ya gmbr nye..nk tgk bebyk.......

maszmadi said...

wah, ada bakat model lor.....
nak lagi, nak lagi, nak lagi gambar auf.. hehe

cira said...

encem nye auf..

hi.. salam kenal.. :)
slalu bw blog awak dr dulu tp SR jek

tp bile ngk gmbar ni comel sgt, x tahan nk komen.. hehehhehehhe :)

fiqkbe said...

hensem nyer model!! =D

misha.w said...

runcing nye perut yaya time preggy auf dulu. cutie! :)

Fadilah R. said...

org kate kalau pregnant baby boy perot lonjong mcm tu. perot kita dulu bulat je.

auf ni boleh lah pergi casting jadi model.

Dayu said...

wow!!! ensem siot model ni
yaya, gi submit gmbr ni kat mana2 contest baby photogenic!!!
potensi nak menang adalah sgt tinggi

ღnFashyaღ said...

so comel. fotogenik!

xeea said...

hensemnyeeee! nak sainnnnnnnnn :p

linziana said...

Agreed dengan semua komentar.!!sangat hensem. wink!wink!

m@Ri@ said...

hensem..i like..

yaya+frdz+auf said...

Na,Ann,jue,lylie,fiqkbe: Haha. nnt kite taruk lagi eh. :)

shazz,fad:mmg longjong gila... haha

dayu,fasha:tapi susah wo nak tangkap gmbr dia.berpeloh. :)

xeea: amikkk laa. haha

Lin,maria: thanks. :)

afni+hafiz=dani said...

sukaaaa!! muka auf fotogenik sgt =)