Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday_08

10 comments:

Fadilah R. said...

telur goreng pun jadi heart shape ke. mmg romantik tanpa batasan dah ni. hahaha.

yaya+frdz+auf said...

fad: kahkahkah!! apesal tah.

NURUL JAMIAN said...

WAHHH MACAM MANA BUAT TELUR JADI HEART SHAPE NI YAYA

Hannah Johary said...

Auww kenapa semua entries romantic je lately. Nak kata February, bukan. Hehehe.

nanonano said...

sempatt lg, hehehe
ini hasil romantik pacik macik kt dapur jugak ke? hehehe

yaya+frdz+auf said...

nurul: yaya beli dia punya mold tu.

hannah: tula. kenapa tah. hahahaha. :P

na: aku la makcik tu. hahaha

wardah @ fie shah said...

ini kalau hari² makan telur bagi suami pun takpe ni. haha. comel.

Daleela said...

Aku rasa Auf nak dapat adik tak lama lagi ni...

yaya+frdz+auf said...

fie: abis la kolestrol laki ai. hahaha

dalee: ape salahnya kan. hahaha

Ann said...

comel.
lepas ni mesti ayah A'uf request telur tiap2 hari. :P