Monday, October 10, 2011

Kalau Cik Mok macam ni mau fengsannn ahkak!


Pernah tengok surprise macam ni dalam show MOBBED matsalleh mane tah dulu, sekali abg BN pon dah turut serta. apepon yang pasti, wife dia comel sgt. Dan dia pon romantik sangat. Even dalam rancangan MOBBED , dia punya surprise gila babenggg... yang macam gini pon dah boleh buat mengalir airmata, dan tak kan lupa sampai bila-bila. 

Bukan fomfuan je suka surprise, lelaki pon suka ape. Tapi lepas ni ramai yang dah tahu kalau ade carpet-carpet bagai , mesti terus terjah laki " ehhhh...nak buat surprise macam abg BN lah ni yerrr". hahaha.

:P

1 comment:

Hany said...

owhhh daku pon mau pengsan ja yaya