Monday, September 5, 2011

Happy birthday bonda

Bila datangnya hari ulangtahun sendiri, terus kaku tak reti nak bercerita berbanding pada hari ulangtahun rakan atau suami yang bermadah siap buat video bagai. hehe

OK.
Makin berumur diri ini, makin cuba menjadi yang terbaik untuk suami, anak dan keluarga. Makin boleh bertolak ansur. Makin berisi badan yang dulu selim melim. dan makin banyak impian yang cuba dicapai.

Suami pon bukan seorang yang romantik lansung. dah lama redho dah pon. hehe. sooo, no card, no surprises and no planning at all just a simple wish malam tadi itupon cakap laju-laju. haha. tak kesah lah asalkan dia sayang aku sudah. Im happy with apa yang aku ada walaupun touching sikit la sebab bajet berangan dia nak kasi surprise card mcm nora elena. kakakka.

So here i am,
di office bekerja seperti biasa dengan situasi biasa tapi dengan perasaan yang berbeza. I am one year older bebehh. berat badan pon dah naik due to makan byk mase hari raya. damnn.

and thanks to maxis sebab bagi call free for today. tp tak tahu nak call siapa pon. rugi je


ok bye!


kiss from Auf to bonda



:)

9 comments:

Ann said...

Happy Birthday bonda Yaya.
act dh terperasan dlm FB tapi takut salah wish ke Faridz pulak nanti, hehe.

btw semoga panjang umur, murah rezeki. sentiasa sihat dan berjaya dalam hidup & kerjaya. ameen.

sharEna said...

now baru besday yaya btol2 yerp? ahahha...

5 sept sama dgn besday my older sister. smlm da wish kat dia.

4 sept semalam by hubby besday..hehe..

kite akan menyusul nanti..i love september =)

cyanamoose said...

Happy Birthday Bonda Auf... okay la tu dapat kiss dr Auf kan? hehe.

Ri@nna said...

happy birthday yaya..semoga panjang umur, murah rejeki, sihat tubuh badan & sentiasa dilimpahi dgn kasih sayang...

misha.w said...

happy birthday bonda. :)

Hany said...

happy birthday bonda auf

m@ri@ said...

ala awat x tepon maria..haha...happy belated dear..

afni+hafiz=dani said...

alahai hot la abe auf. happy belated bday yaya =)

aLyNnZ said...

aha...comel..anyway hepi belated bday bonda auf..