Wednesday, December 8, 2010

Digi bring your kids to work day!



Hari lalu....
Ayah ajak bonda dan Auf untuk ke office dia.... office dia buat event supaya staff2 bawak anak2 dan family ke office diaorang yang canggih tu ... hehe... so ayah dapat la menunjuk2 kan bonda dengan auf tempat ayah mencari rejeki untuk keluarga selama ni..... serius , lebih 4 tahun ayah kerja sini tapi bonda sekali pon tak pernah masuk ke dalam.... pernah hantar kat luar je la....

 Ni la bahagian dalam nye... semua berkaca2.... transparent gitu. hehe..... cantik gak.... diaorang set up games untuk budak2...tapi auf kecik lagi... so takde ape yang auf boleh join... hehe...

 Ni pulak cafe dia...pergh agak cantik kan didalam gambar.... hehe.... siap ade kolam2 bagai...Auf dah dok usyar je kolam tu dia ingat swimming pool boleh mandi2.... hehe..... ni adalah untuk hiasan semata2.


Mamat ni agak blur la kan mase tu...satu , sebab dia tak tidur2 lagi...dah ngantuk tapi saje2 taknak tido kan..... dan dia badmood..... lagi satu , sebab takada games or toys untuk babies..... mase ni dia tgh tenung2 clown buat belon...bonda paksa ayah beratur untuk amik ballon tu... hahahaha.

 budak yang sangaaaattt gumbira bila dapat ballon..... tunjuk2 gigi kat semua orang lalu depan dia.




so..... our day adalah sangat memenatkan...but fun jugak lah kan bawak auf jalan2 dan bersosial dengan kawan2 baru... :)






.

6 comments:

sharEna said...

bestnya opis...

opis kite org kate best jugak. mule2 keje sini mmg la rase besh. da lama2 jemu weyhhh...hohoh

Dayu said...

waaahhh
gigi auf dah byk
sukanya tgk..
suka gigit2 tak auf?

Marsha~ said...

ayah auf keje mana ni???? cantiknya building dia...

mun said...

auf...hensem boy

m@Ri@ said...

uihs cafe die..'kelas' no..

yaya+frdz+auf said...

sharena: huhu....tula..first time masuk cam best la kan.... haha

dayu: sukaaa.... sakit wooo.... tp lepas kite jerit kuat2 aritu dia mcm takut2 je nak geget. haha!

marsha: ayah auf keje kat digi. orang kuning. hehe

mun: thanks mun. encem boy yg lasak.

maria: huhu... harga makanan pon kelas wakkk.... haha