Tuesday, December 21, 2010

Auf - almost 12 month

It's about another few days before A'uf turns one.... Sejak2 nak jadi orang hampir dewasa ni....macam2 perangai dan geraklaku baru yang entah dari mana dia belajar mula ditunjukkan olehnya.... seperti goyang bahu...berzikir sambil hanguk2 kepala..... joget ala-ala nelly depan tv... cubit perut bonda.... gelakkan orang.... dan macam2 lagi la. Dan dia suka gelakkan kite balik , kalau kite gelakkan dia....dannnnnn......pandai gigit.... lagi2 time menyusu...adoiaiaiaiii....

Oh ya, last week che na Auf iaitu adik kepada cik mok telah selamat di ijabkabulkan dengan pasangan nye. so , last week aku ngan cik mok adalah cuti.... dan alhamdullilah , majlis berjalan dengan lancar walaupun penat.... :P
bonda , Auf dan che na auf on her big day

Owh, mamat ni gigi baru tumbuh 2 batang saje...dua2 belah bawah..... dan on the way gigi atas. tu yang asyik la basah lenjun je baju dia. hehe.

Auf mikail dah pandai senyum.... bila kite ckp, "Auff....smileee" dia akan tunjuk gigi dia..... sambil hidung ternaik. haha. lawak gile. setiap kali nak amik gambar , setiap kali tu lah dia sengih macam tu.... samaaa je. 



Semalam pengantin baru datang rumah kami.... so Auf dah dapat first birthday present from che na. Dari bonda ngan ayah belom lagi.

Oh ya, auf dah bertapak 3-4 langkah..... tapi masih dalam sesi mengimbangkan badan dia..... kadang kala jatuh juga la.... lebam sana sini. tapi nak buat macamana. ini lah dinamakan proses pembelajaran. hehe..








Yang sentiasa menyayangi mu,
-bonda-



:)



10 comments:

Ann said...

hello handsome!


dah nak 1 year old dia ya. Happy upcoming birthday and be good boy ok. semoga A'uf sentiasa sihat dan tumbuh banyakkkkk gigi lepas ni.



from : anT & kaisya.

NURUL said...

HEPI BESDAY AUF IN ADVANCE YEAH

sharEna said...

jelesnya Auf da melangkah....huk huk..

hepi 1 year old dear Auf =) in advance lah..hihi =p

nanonano said...

hepy bday auf :)

Dayu said...

auf dah besar
nak setahun dah
wahhh...sgt panats masa kan
mesti yaya rindu kat auf time dia baby kan

misha.w said...

go go go handsome!! :)

minatgiler said...

hihi.. sungguh kiut miut. kalo dia gigit tu buat macam mana? kite selalu kena ni.. adoihh.. fobia!

abah dan mak haqq said...

hahahahaha...
samalah sangat dengan si haqq tu..
bila disuruh senyum dah nampakkan gigi kapak dia.. :P

lylieiqmal said...

jeles nye auf da pandai nk berjalan...alya...hadui....x nk langsung..nk merangkak aje.....

m@Ri@ said...

wah auf dah leh jalan..aqil belum nampak jalannya..em happy becoming besday auf..aqil kalau agah2 br senyum..

yaya..kejap je rs kan..