Friday, April 2, 2010

Tag dari Cik Puan Sue

tgh freeee....nk buat tag dari puan sue yg tgh menunggu hari melahirkan baby beliau. sabar ek...nnt push2 tau... hehehe




Siapakah anda di rumah?
Wife yang cumel comot kepada cik mok , dan bonda yang rawk kepada budak bucuk a'uf mikail...

Siapakah diri anda di samping rakan?
member yang happy....dan suka kepochi....hehe

5 Benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
- ade rumah sendiri (xnk besar. selesa sudah)
- melancong dgn cik mok & auf

- nak beli wacom (dah lama dah ni)
tu je kot....


Siapakah nama pasangan anda?
En.Faridz Ridzuan Bin Matlan (aka cik mok)

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
ape ye...
- kuat makan
- kuat bebel
-menyokong penyusuan ibu

Bila tarikh couple
18 / 11 / 2004

Kenangan Pahit bersama rakan anda
xpasti la

Lagu tema cinta anda
ade ke ?
rasa cam xde lagu tema...dah dia suka lagu rock2...aku suka r&b..

Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda
ketika tido sila sedar anak anda disebelah anda...tolong jgn penyekkan dia!
hehehehe...

TAG 10 rakan lain
-maria
-eiza
- kak teh
-nur
- suzanne
-alynz
- dalie
and others who read this
hahaha



2 comments:

Daleela said...

Baekkk.. sy akan wat tag tersebut time cuti...hehehehhe

eiza said...

bonda ni tak aci... mintak 5 dia bagi 3 je... huhuhu