Thursday, April 1, 2010

Camy babyland sale

Kalau korang nak tau...bonda auf adalah pengemar SALE.... suka sangat buat SALE hunt....even just pegi utk tgk2 saje... hehehehe..... so aktiviti tu dah terpaksa di kurangkan sejak ade sikecik auf ni...yelah, nk pegi sale je dah macam nk balik kampung siap berbagai2 brng nk bawak.... hehe.... well, first time mom la katakan. heee

so semlm after work kan...sempat la bonda pegi satu sale ni...dekat je dgn umah....dkt kota damansara....sale
camy babyland..... so reviewnya kan...xde la best mane...cuma brng display boleh didapati dgn harga murah cth mcm car seat...and stroller....tu pon dh tgl sikit2 je...baju2 pon xde la best sgt...biasa2 aje.... kira xde la cam rambang mate den nk memilih ni ha... so bonda bagi 2 star je utk sale ni...

lepas tu kan...bonda sempat lagi menyinggah ke house depot tah ape namanya....sebab ummi pon ikut...dan ummi kan suka tmpt ade brng2 umah ni ha.... so bonda pon pegi la servey2 kesane.... saje.... auf plak tido...jadi bonda dapat la menerai baby carrier yang tok abah auf belikan.... sgt selesa ye kawan2.... dan senang utk anak anda utk tido..... tp kalau anak bam-bam mau tercabut bahu korang..... hahaha....


mudah kan...smp ternganga auf tido... sling plak sesuai kalau pakai nk nenenkan dia...so far bonda suka pakai carrier ni kalau nk cepat nk pantas. hehe.

auf dah bgn...mamai2 dia....tp diam je dlm menda ni...suka kot atau felikkk....
hahahaha...


p/s: kualiti gambar tak best sebab pakai phone.... hehe...belasah je la.

6 comments:

Siti said...

ct pun suka pakai bb carrier. wafi bukan nak duk sgt dlm stroller.

m@Ri@ said...

maria baru ingat beli carrier mcm ni..tp aqil bam bam kang tak larat plk..srh ayah die kendong jela..;)

Ibu Alia Kaiyisah said...

hi yaya.
mcm selesa je a'uf dlm carrier tu kan?. me plan nak beli baby bjorn kat alia. but seems mcm tak selesa ke sbb lubang tangan tu asing2 kan. baby mcm tak selesa je..so far a'uf camne?. ok?.


*hr tu me cuba pakaikan carrier cousin, melalak si alia tak hengat dunia*

little miss kechik said...

hannah likes it too..aritu gi jusco tidoooo until its time for nenen. tapi soft structured carrier die tak suka. sebab tak reti kangkang..heheh! sopan anak gadis ku itu..hahaha! tapi macam lagi comfy la. and.. colour sangat cool dari carrier itam yang skrg ni. hehee

mun said...

auf mcm selesa jer duk dlm carrier tue yaya....tida lena jer....yelahkan klu baby bam bam ..jenuh jugak kite..sakit bahu2 nie..

Anonymous said...

[p]Graff is also a Top Fashion Jewelry Brands, based in London, United Kingdom . In Iowa, Mary got married, worked and then retired, moved three times . It was worn by Audrey Hepburn in publicity photos for the movie classic, Breakfast [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany and co bracelets[/url] at Tiffany隆炉s . And they are all worthy of proudly proudly owning and sporting . 1867 [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet heart[/url] Paris World's Honest, Tiffany & Co . "At the beginning of 2009, the primary topic tiffany happens to be on sale about how precisely Japanese The european countries was heading bankrupt, although the oil price was at $35, which was poor for Russia . In contrast, a $ 500 Tiffany (Tiffany) necklace is not so good value.[/p][p]Names associated with keeping alive tradition, the fine art of jewellery design and manufacture, mostly home grown classics, distinctly British with proud heritage [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet[/url] embodied in each piece of their work . You can use it to provide warm and composing ambiance right next to your sleeping chair or in your garden near entrance door so that you can at least recognize the objects . 5carat [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet 925
[/url] >$17100 2 carat >$27400 2 . When you firstly your foot in, the shoe feels almost unnatural, as if it's not supporting or artifact the organ . Placing at excellent diamond these type as Tiffany jewelry is a sort in style to help you retain swiftness with style and precious time . Tiffany & CO . Up in order to now, forms associated with Tiffany pendant have remained one of the world's the majority of chic [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany tennis bracelet[/url] as well as classical variations.[/p]