Friday, April 23, 2010

Photo morphing

Benda (gambar) ni kan aku dah simpan lama..... dari masa aku mengandung lagi....dulu aku takut2 nak publish sebab walaupon gyne aku dah cakap awal2 yang baby dalam perot adalah baby boy..... aku tetap 50-50 selagi baby dalam perot mase tu tak kuar lagi.....

tapi mase tu tgh dok boring2 kat office makan gaji buta , aku terbuat la benda alah ni just for fun.... bila dah dapat result nya aku tergelak la sorang2 menenangkan gambar tu.... hahaha.... pandai la org yang buat software pelik2 ni utk hiburan semasa.

so tadi aku dok kemas fail2 lama kat pc aku ni ha.... aku terjumpa balik gambar ni...rasa nak tergelak lagi sekali. puas aku tenung untuk carik kesamaannya..... hehe..... dan2 terus teringat kat anak teruna tu kt umah.....

korang jangan gelak eh.....


hahaha...ke aku dok kenan idung yang tu....

musykil2....



5 comments:

aLyNnZ said...

yaya last week alynn ada try buat benda nie tp x jd larr x tau knapa x kuar result..hehe tul lar kenan idung..ada iras2

aLyNnZ said...

yaya try link alynn nk try skali lg..hehe

yaya+frdz+auf said...

jap eh alynz...ni dah lama kite buat....try carik balik jap

yaya+frdz+auf said...

http://www.makemebabies.com/

Dalee said...

wawawawhahah..xsama la wey esp tang hidung tuh...

Auf..untie pon nak try wat eh.. rindula kat die Ya..huhuhu rindu nak ckp2 ngan die..