Monday, June 25, 2012

Seharian di kampung istana

Lokasi : Kampung Istana , Batu pahat.

Kami pulang ke kampung batu pahat (lamaaaaaa gilaaa hoi tak g sana) sebab ada kenduri sekupu kan. Well, mcm biasa traveling dengan budak kecik kepochi tak reti duduk diam ni mmg memenatkan. Tapi bersemangat woh sebab lama tak jumpa sedara mara.

Sesampai je disana terus serbu makan nasi minyak batu pahat terbaik! kari kambing depan mata. Cikmok senyap terus sebab makanan depan mata kan. Hahaha.Si Auf nya pula.... makan taknak. asyik nak main aje. biasalah gumbira kan , ramai yang melayan kerenah kau tu. 

Tukang bagi sweet kat tetamu.
Halooo...haloohhh.... rahjinnyaaa anak bonda.
=)

Tak cukup dengan tugas tu...tugas photografer pon dia nak ambil alih. 
Naseblah camera Lumix siapakah ini berpuluh gambar tidak dikenalpasti.

Lepas tu singgah pula di Muar . Makan lagi durian berkilo, dan manggis. Asyikkk makan je lah kiteorang lepas tu semua orang tegur

"eehhhh korang dua ni laki bini badan naik apesal?? ade sesiapa mengandung ke disini?" sambil menunding jari ke arah kami.

masuk kereta tiga beranak diam membisu. Hehehehehe.

3 comments:

Maria Rajab said...

ni kg yaya ke?td makcik husband maria tanya kat fb kenal dgn yaya ke..sbb mak yaya kwn baik dia dia ckp..
auf2..geram tgk dia..bila nak jumpa ni..

Aliah Nuqmans said...

*follower ke 121*

folo blog ni sebab suke tengok rambut auf yg cantik. goraammmm. haha

yaya+frdz+auf said...

maria : small world kan. hahaha . tula bila nak jumpa

aliah: rambut awan nano? hahahaha. :P