Wednesday, June 20, 2012

Outdoor Shoot - For product catelogue

Cerita lama juga lah, tapi saja nak share sebab rasa nak tulis pasal ni. 

Hari tu, ade sessi Outdoor shoot for company product catelogue. Alah..model free sebab mak dia kerja kat sini. Hehe. So kiteorang bawak lah sales person kiteorang , photog and aku laki bini dengan auf mikail. Tujuan nak shoot catelogue yang 'mak' dia ni design dari tahun lepehhhh tak abis-abis. Hahaha!

So sebagai budak yang lasak tak reti duduk diam. tugas photog mmg akan mencabar. Seperti kisah2 silam sebelum ni. Dari 100 gambar yang diambil , yang cun dan boleh diguna pakai mungkin 4-5 keping sahaja T_T . Apa-apa pon we all have fun lah, walau cuaca panas membahang.


CONTOH :

 Duduk situ dia menguap pulak daaaahhh...

 Kasi Apple supaya fokus, dia ketuk2 cawan dekat apple tu.

 Dia julingkan mata pulak dahhhhh T_T

 Paling sadis : Photografer kena baling dengan cawan. 


dan hasilnya

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Bolehlahh... Ini sekeping je dah berapa shoot. Cuma bayangkan kalau 5-6 helai.
T____________T


Kesimpulan disini : Hargailah Jasa Photographer seMalaysia. Hehehe


:)

4 comments:

Maria Rajab said...

ala auf ni..comel.. mau gak dia dok diam tu..kalau aqil dah selamat dah tupperware tu dia main masak2..haha..pastu lari sana sini..confirm

Ann Ilias said...

gambar Auf julingkan mata..love love love. Comel Auf walaupun model x berbayar. hehehe

wardah @ fie shah said...

Gambar ternganga pun comellll. Hahaha.

LIP (^_^) said...

hehehe..so cuteeeee..,,