Friday, June 24, 2011

Dulu dia chubby.

Dulu kan, Auf chubby. Bila tengok macam geram gila rasa nak cubit-cubit pipi dia. Paling ketara kat jari-jari dia dengan pipi. Pipi memang macam tadah nak kena cium je. Bulat-bulat dan montok-montok.

Bila dia dah start dapat kaki, makin lama makin melidi. biasa lah kan, budak tengah lasak. Bila tengok balik gambar-gambar chubbyness dia dedulu tu aku rasa macam geram. 

gambar takde leher ni la yang aku suka sangat. haha.
 
:)

7 comments:

LIP (^_^) said...

Ishhh.aunty pun geram tgk pipi chubby auf ni..

xeea said...

same here.

rindu masa Alfiy gemok chubby tembam bom bom tade leher. Sekarang dah kurus, belum dpt kaki lagi tuuuu. tsk.

aLyNnZ said...

betul tu yaya..alin pun rindu zaman danish chubby dedulu..geram kan..skrg nie hurm nak soh mkn pun berkejaran taw..anak laki kan lasak sket..

nanonano said...

haha ok la tu
dlu debab comel
skrg kurus hensemmmm :D

Ann said...

iye yayatime diorang baby2 ni memang seme montok dan gebus
paling ketara tang jari tangan tu
rasa nk geget
tp makin besar terus makin kurus
huhu
tp takpelah kan yaya
as long depa seme sihat
:)

misha.w said...

mesti bawah leher auf bau mashammm! :)

Fadilah R. said...

hehe auf takde leher. mcm turle erk boleh masuk leher kt dlm.

same lah mcm imaan kalau tgk gamba2 lama geram je rase nak gemok kan anak balik.