Friday, May 14, 2010

To my dear auf

auDear Auf sayang,

im so sorry...sorry that i could not make enough stock for u.... bonda try so so hard nak get through all this every day...bonda berfikir every single second about u sayang.... and sentiasa try to fulfill Ur demand.... with only my milk...but i can't......

but bonda terpaksa sayang...terpaksa sebab my work schedule , and surrounding
membuatkan i can't get enough stock for u.... but selagi ada daya upaya bonda akan teruskan jugak breastfeed auf selagi mana ade rezeki untuk auf dan selagi mana auf mahu sayang.... bonda juga sentiasa berdoa supaya hari2 yang bonda lalui dipermudahkan dari segala urusan.....


bukan bonda kata bonda give up...... bonda tetap berusaha keras sayang..... tak kira betapa hebat dugaan yang datang.... betapa buruk pandangan org lain terhadap bonda yang dikatakan manjakan anak...betapa penatnya bonda dalam mengharungi hari2 dalam membesarkan auf...... walau terpaksa mendengar kata2 bukan peransang.... walau terpaksa abaikan waktu makan..... walau terpaksa korbankan waktu sosial bersama rakan sekerja..... bonda tetap cuba....dan cuba sayang....


bonda buat semua untuk auf..... sebab bonda rasa auf amanah Allah buat bonda dan ayah....and one day......if u can read this.... trust me..... i love u more than u know..... jika ade rezeki auf akan datang untuk dapat adik dari 'kilang' bonda nan satu itu..... bonda bersyukur...dan bonda akan terus lakukan yang terbaik untuk mereka juga...insyaallah......



Auf.......bonda takkan mengharap kan balasan auf satu hari nanti...... cuma apa yang bonda harap...auf jadi seorang manusia yang taat pada perintahNYA , sentiasa ingat pada bonda dan ayah dan didiklah anak2 auf nnt mengenal apa ertinya susu ibu itu......

bonda halalkan setiap titis air susu dari badan bonda ni anakku auf mikail.....



salam sayang,
dari bonda.

8 comments:

Hannah Johary said...

Huhu. Menitis air mata membaca entry ini.

So touching.

Begitulah kasih sayang & pengorbanan seorang ibu yang tiada galang gantinya.

You are a great mom, Yaya. You really are. Auf sangat bertuah dapat Yaya sebagai bondanya.

P/S: Hee apesal Auf handsome sangat ni! Geramnya! :D

lylieiqmal said...

ya...sedey giler...berjaya menitiskn air mata saye.........

awk memang terbaik....

yaya+frdz+auf said...

hannah & lylie : saye tgh feeling tadi tu yang buat luahan tu.... thanks for reading...*hug*

Ibu Alia Kaiyisah said...

yaya...
sedih~

no words. hope 1 he nnt Auf akan baca n faham isi hati bonda.

abah dan mak haqq said...

alahai..
sabar ek bonda auf..
good luck jugak.. :))

-mak haqq

along said...

olololo...
shoooo shweetttt..
insya Allah Auf akan jadi ank yg soleh...

@ MaMa ALyA @ said...

so touching...huhu..

little miss kechik said...

ko ni memang saje je la.... (touched)