Monday, May 17, 2010

Saturday @ Toys'R'us

sabtu ...semalam kami anak beranak punya la tak tahu ape nak buat...jadiiii..... teringat ade satu kedai besar yang heaven dengan toys di subang jaya..... hehe.... mase kecil2 xberkesempatan nak pergi tempat2 macam ni...entah wujud ke tak pada zaman dulu...jadi rasa nk bawak auf la kesana even dia xtahu ape lagi.... kalau dah tahu lagi susah sebab nanti pandai tak mau balik pula...

 agak seronok juga disana....toys pon sgt2 byk yang menarik2....aku yang mak org pon tertarik da bomb dengan keadaan dalam sana.....hehe...apetah lagi kanak2...heaven2....haha....

Auf teruja tengok buzz lightyear ....


Sesi menge'test' jumperoo....auf sangat suka...macam nak grab untuk auf...tapi
kena fikir banyak kali nih....
Sebenarnya tujuan bonda kesitu mencari sesuatu.....tapi bonda akan ceritakan dilain entri.... surpriseee...bonda ada plan untuk auf hujung bulan nanti..... sempena auf masuk 5month...yeay!


setelah penat berjalan mestilah auf membasahkan tekak yang dahaga itu...hehe..... dan masa untuk balik...bonda dan ayah nak berehat dirumah..... atleast dapat bawak auf jalan sekejap saja pon dah ok kan.... 

see ya...daaa....


8 comments:

nur_eimi said...

macam best jer tuk mencari idea...

NURUL said...

encemnyer auf

aLyNnZ said...

huhu sonoknyer auf..
rambut auf cam xtumbuh2 jew yaya..
atau alynn xnampak dlm pic coz kepala auf kan putihh..

yaya+frdz+auf said...

nur : pegi la byk tau benda2 nice utk refer design...

nurul: teheee....malu saye auntie nurul...:P

alynnz: tumbuh sket sgt wak.... tak tau la...

chik star said...

alolo..
comelnye auf
geram tgk die pakai jeans tuh.
hihi

LIP (^_^) said...

comel nye dak techik ni...sangat!!

eiza said...

yaya, best tak empire tu.. banyak shop tak untuk cuci mata??

little miss kechik said...

jumperoo.. we like.. tapi kaki hannah tak sampai2 kat lantai. haha! kena alas kusyen lagi.. but its a lot of fun..