Sunday, February 21, 2010

owh...this cute little thing....

Oho..sudah lama tidak menghapdet blog ni disebabkan sudah kembali ke rumah sendiri...yelah, xde beruk-band... haha.... ni kembali dgn digi-net... ngeh2...

owh...saye sudah kembali ke rumah...auf juga...ibu saya juga... hee.... ibu mengoffer diri utk jaga auf sementara dia besar sikit for babysitter.... yehuu.... tenang hati aku.... yelah...auf tu dah le comel kecik cute2 gitu (perasan2..) macamana la dia kalau org lain jaga....tp bukan lama pon...sementara tggu auf tegap sikit...

esok dah nak mula kerja....awww..... sgt xready..... but nak buat camne.... dah rayu2 kat cik mok utk berhenti jadi suri rumah ....hehe.... dpt la bebel-bebelan padu dari dia. haha.... auff..... bonda xready la bucuk.....xpe...auf tggl dgn umi ye...jaga diri bebaik ye syg....behave tau.... sian umi penat nnt... *sob* sedih lak.. heee~~

owh lupa....
this is a super cute thingy....

xcaya cuba tgk...
hahaha...auf short.... kotak2 gituu... awww.... hehe.... saiz = still newborn.... nak wat camne... anak bonda slimmm gitu...

5 comments:

m@Ri@ said...

keciknya auf..aqil dah membesar dgn jayanya..dah tak muat baju2 dia..hehe..em samelah kita wak...kalau lah blh behenti kije kn..huhu..jom kita wt ape yg kita sms tu smp berjaya..;)

aLyNnZ said...

alahai tiutnyer geram tgk baju baby..teringin nak ada baby lagik..haha

yaya jgn lupa amik gambar tangan n kaki auf sure kiut sesgt..dulu Danish kecik2 alin xtrpikir nk amik gambar dh setahun nie br alin amik gambar tgn n kaki Danish..

Hannah Johary said...

Hehehe. Comelnya tengok boxer Auf kat hanger!

Boxer eh tu?

:D

yayafrdz said...

maria : auf kecik tp kan panjang dah 56cm.... tinggi ooo...haha.

alynz : hehe...baju baby mmg geram2. boleh buat abis duit...haha. will take tht photo...kena tggu dia tido...

hannah : hohoho...tu short dia. budak kecik, short pon kecik..:P

Asue said...

wahhh tersgt lah comeii short n bj2 Auf itew...geram..