Tuesday, May 8, 2012

Budak Keriting Nak ipad

video


Selalu malam aku kan buat kerja. Lepas tu Auf duduk sebelah aku kacau-kacau. So aku marah lah dia cakap bonda work kan nak belikan auf toys. Tapi sekarang demand adalah lebih daripada itu. Heehee


Doakan bonda berjaya auf!




:)

7 comments:

Hany said...

nak beli apa tu? kurang jelas la Auf

yaya+frdz+auf said...

dia nak ipad.haha

Hany said...

fuyooooooooooo ipad tuu

lylieiqmal said...

igt kan alya sorang je nk ipad...dier x mintak, tp setiap kali depan lap top or hset, dier main slides-slides tau, mcm tgh guna ipad..budak-budak sekarang memang bijak kan!

misha.w said...

amboi! bengkok bonda! hehehe

Ann Ilias said...

you can do it bonda!
lepas ni Auf boleh geng dengan Alia main slide2 dekat screen ipad ok
smpai hp cokia i yg ada keypad tu pun dia nak slide-kan
lepas tu x berjaya nak nangis pulak
tah hape hape
kehkehkeh

Maria Rajab said...

wahh nak ipad lg..pengsan bonda..