Monday, August 15, 2011

Blogger Boy


Okeh.
Orang lain dah letak gambar tapi Auf belum sebab bonda dia malas nak basuh baju ni nak kasi dia pakai. haha.Ok, inilah dia gambar budak kecik pakai baju blogger. Size ngam la kan sebab mamat ni kan kurus je. Sebenarnya nak letak gambar anak je tapi mak dia pon nak posing jugak kan. Ateee... blog maknya kan. hahahaha. Muka si kecik tu pon masam je sebab dia bosan asyik suruh amik gambar tak naik-naik lagi kereta.

Sampai pergi jalan2 tesco rawang sebab balik rumah nenek itu je entertainment yang ade, pakai lah baju ni ha. Sekali pergi ke KFC nak belikan mamat ni whipped potato (bonda puasa tau!) sekali mamat kaunter tu tegur.
"kakk...lelaki ke perempuan budak ni (sambil cubit pipi Auf) "

ni dah lapan juta kali orang tanya pompuan ke lelaki ni yang aku geram ni. tapi still buat muka manis dibulan puasa.

" boyyy dikkk"

"fuyyoooo...kecik-kecik dah jadi bloggerrr (sambil belek baju Auf)"

aku : ????

takpe-takpe...sabar-sabar... 

tak cukup besarrr kot tulisan "my mommy is HOT ...." takkan nak besarkan lagi kottt.


Ok. selamat berpuasa.


:)

9 comments:

Aishah Rahim said...

Ok jeles. Bonda Auf slim sangat.

Huwarghhhh!!

sharEna said...

sbb bulu mata auf lentik la yaya. tu psl ingatkan girl gaknye hehe

antalya said...

xpelah bonda nya nk enterframe jugak.baju bonda pon cantik.berkenan tgk hehehe

NURUL JAMIAN said...

comel :)

Daleela said...

Masamnye muka... orange pon xmasam macam tu yang...

misha.w said...

situasi yaya tu pernah ku lalui.

1st, dh pakai riben besar gaban org tanye raisya, boy ke girl ni kak?

ok fine.

2nd, bila baju blogger tu dah smpi opis, budak2 ni ckp, amboi, baby bloggerrrr. i was like? ko tak reti baca ke? huhuhu

m@ri@ said...

masam muka auf..bonda paksa..heehe..

Dayu said...

malu la nak tulis besar2
kalau betul2 hot
takpe lah jugak kan

afni+hafiz=dani said...

nampak macam da besa sangat auf ni =)