Saturday, November 7, 2009

M-Plas Event.

Semlm kami satu department ke klcc. Our company join Plastic & Rubber Exibition...so dengan alasan nk buat "research" la katakann....kami berempat bergerak ke klcc convention center untuk menambah ilmu pengetahuannn....cewaaahhhh....sambil menjenguk booth kami disana.

Kami decide nk naik lrt je...memandangkan balik sure jem kalau park di klcc.....1st time naik lrt ketika mengandung ni....hehe..... agak2 larat ke nk jalan ek....redah je la... huhu...

Perjalanan pergi - balik semua ok saje....sesak tp tak padat. Dan aku, dapat tempat duduk...hehe...well...ai kan ibu buyung.... terima kasih la pada warga prihatin kt dlm lrt tu.... xsangka ramai juga warga prihatin dia malaysia ni.... bukan aku nk tagih simpati...tp first time dilayan mcm tu.... yang bg tmpt duduk tu pon wanita juga... teringat ketika muda mudi dulu... what u give...u get back kan! haha....


from left : caryn, nur, callie , me , sya and diela.
motif duduk belakang laptop : utk cover perut...huhu

ok la...ok la...aku letak la gambar nmpak perut...
hehe
.
.
.
.
.

tu ha...hehe.... saje buat mulut camtu supaya xnmpk chubby sgt pipi...haha


2 comments:

m@Ri@ said...

nmpk perut

eiza said...

yaya! perut sudah memboyot2..
rinduu giler la kat korang sume.. nanti kita jumpa masa kawen ejok eh..