Wednesday, November 25, 2009

baby bump....

as for now....i am so lazy....and huh...tired i guess....

lazy to cook....
lazy to wash my cloth....
and paling penting...lazy to get up from my bed!

dan juga...malas utk pergi keje bgn pagi....hahaha..... salahkan hormon lagii.....lalala~~

with my big fat leg....and my cute bump..heh... woke up in the middle of the night to wee2... (bukan sekali tau....3-4 kali)....dan aku makin alergik to cik mok snore....haha....takkan tu pon hormon kot....

want i want is an xtra sleep.....

baby bump tgh dgr surah... it makes he move gently.

5 comments:

m@Ri@ said...

baby maria kalau bg denga bacaan ayat2 alquran die dok tak diam gerak2 dlm tul..sgt cute kan tgk die gerak2..kdg2 senyum srg2 husband kata awak senyum kt sape..then citer kt die baby gerak so rs sweet sgt..tu yg senyum..haha..mak baby yg giler..hehe..

ღnFashyaღ said...

salam yaya, hai..ibu mengandung...just nak bagitau, saya ade terbace ustazah norbahyah bagitau, kalo nak bagi baby dgr al-quran kene melalui ibu, maknanya ibu yang dgr ayat2 al-quran, then trus baby dapat dgr dari ibu..itu lebih baik dr letak kat perut, dulu saya pon buat camtu, tp bile dah bace ustazah ckp camtu, saya sendri dengar n baby trus dapat dgr.. :)

walluhualam

yayafrdz said...

terima kasih fashya for the info.... saye kadang dengar sendiri dan kadang letak kt perut juga...

Dayu said...

baby bump dia cute
bape bulan ni yaya?? mine??? kalau baring pun belum tentu nampak
mcm jeles lak tgk perut org lain
badan mak punyalah besar
perut kecik je

yayafrdz said...

hye dayu....salam kenal....me dah 34week = 8month. hehe...kalau baring nmpk kecik...kalo berdiri mak aii kedepan sungguh...hehe