Thursday, January 8, 2009

new year....

entry new year baru nak tulisss...takpe la kan....almaklumla..sejak kawin ni BZ je manjangg...wahaha.......so new year ari tu kiteorg plan nak jenjalan tgk bunga api....before this aku xpenah celebrate new year (time couple2 dulu) bukan sebab ape....mau mama faris/ibu aku kol suruh balik....wahaha....so sebab dah halal ni...persis suami isteri yg sah..walaaa...kami pon nak kuar la ngedet2 smp lewat malam..lantak la ko! wakaka....lagipon keselamatan aku suami terchenta kena jage kan.....
kite org g putrajaya je...xde pape ponn...ingat ade bunga apiii...yg ade ramai org...family2 pon ade bwk anak2 jenjalann...
sile abaikan bulu kaki tu ekk....seksii tauu! ahahaha....

3 comments:

cik_mila83 said...

KITA PN ADA MLM TU KAT SANA TAU..... KEH3...

yayafrdz said...

wawww....hehehe

eiza said...

apesal tak call cikmila.. hehehe..
bunga api takde, bunga-bungaan ada la kat putrajaya tu..